Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 09:00 3 966 0

Часовникът Hublot Big Bang Ferrari racing

  • hublot-
  • big bang-
  • ferrari-
  • часовник
След почти три години на колаборация, швейцарския производител на луксозни часовници Hublot обяви новите си два Big Bang Ferrari racing часовника, единият е черен, а другият е в цвят Grey ceramic. С тази лимитирана версия на модела ще бъде отбелязана и 10 годишнината му. Размерът на модела е 45 мм.
Естествено кончето присъства вътре точно на 9 часа, а вградената черна решетка добавя малко спортен дух. Срещу кончето са разположени минутния брояч и датата. Каишките се отличават с подобни на състезателните машини линии по цялата им дължина. През черната решетка прозира задвижващия механизъм. Централният бутон е комбинация между титан и гума и наподобява състезателните педали на колите.
От Hublot обявиха, че от двата цвята на модела ще бъдат произведени точно по 250 броя. Резервът от мощност е достатъчен за 72 часа. Цената на модела още не е означена, но при факта, че миналият модел е започвал от $35 000 очакваме нещо подобно и за този. И скъпите коли не са достъпни за широката публика, но това не значи, че не ни харесват.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА