5 Март, 2015 12:53, обновена 5 Март, 2015 12:58 1 798 0

Кучешки дворец от Samsung

  • samsung-
  • кучешка къщичка-
  • dream dog house

Името Samsung се свързва с телевизори, телефони и всякаква електроника. Разработките на южнокорейския гигант обаче съвсем не се ограничават с тези сфери. Един от последните проекти на компанията е умна къщичка за домашни любимци.



Dream Dog House всъщност е по-скоро луксозна вила за кучета с три зони за отдих, игра и хранене. Цялата конструкция е тапицирана с мека материя. Предвидени са дозатор за храна, "бягаща" пътечка с изкуствена трева, хидромасажна вана и дори таблет Galaxy Tab S за общуване със стопаните, когато не са вкъщи.



Dream Dog House предлага не само комфорт, а и сигурност. Колибката разполага с надеждна защита против огън. Ако избухне пожар, домашният любимец ще бъде в безопасност вътре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА