Last news in Fakti

31 Март, 2015 11:04 27 496 43

Когато в BMW-то няма бензин

  • bmw-
  • бензин
По родните ширини старите BMW-та са на особена почит, основно от млади хора, които имат афинитет към бързи коли, но все още не са си стъпили на краката и нямат достатъчно финансови средства за по-нова кола. Именно на подобни младежи често им се случва да закъсат с автомобила поради липса на гориво.
 
Един интересен начин за безпроблемно достигане до бензиностанцията ни показват не по-богатите от нас руснаци. Технологията на този своеобразен буксир е елементарна. Само ви трябва стара автомобилна гума и двама "по-луди" приятели - единият в багажника на BMW-то, а другият в колата, в която има бензин. Интересното в случая е, че колата, която бута BMW-то е двуцилиндровото руско автомобилче ОКА. Вижте за какво иде реч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 0 Отговор
    "Когато в BMW-то няма бензин" обръщаш на газ :д
  • 2 Zlati zlatistia

    2 7 Отговор
    slagaz gazchica i si ok
  • 3 Zlati zlatistia

    3 8 Отговор
    takava Oka imah predi Fiata.mnogo dobra kolica
  • 4 Vasik Atanasova

    8 2 Отговор
    БМВ Е ЗА ПАРАЛИИ
    КАТО НЯМАШ ПАРИ
    Е ЗЛАТИ КАЗВА ОКА И ФИАТ
    АМА ВАЖНО Е БМВ
    ДА ИМАШ
    ВИЖТЕ ГИ А И АКЪЛА ИМ И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОД
    КАКВИ ХОРА ПРЕДПОЧИТАТ МАРКА БМВ

    Коментиран от #7

  • 5 Ицо Багера

    4 1 Отговор
    Еми по принцип така е, всеки си мисли,че като си купи бмв за 3 хилки и вече съм голяма работа, па не се вижда че няма 5 лева в джоба и носи анцук адибас,купен от местния бит пазар....ако искаш истинско бмв - само ново от магазина, не някакви издухани кошници, подлежащи на ремонт...

    Коментиран от #6, #9

  • 6 haahha

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ицо Багера":

    Даа, лесно е на думи ... ей така, ново от магазина... с месечна заплата 500лв.
  • 7 Zlati zlatistia

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    az kade sam kazal che niamam pari.Fiat ne e evtina kola.vzeh go za 2800lv ot gorubliane nov vnos s gazova.

    Коментиран от #17, #20

  • 8 onq s konq

    2 3 Отговор
    Някои хора упорито не искат да раэберат че горивото при БМВ е последна грижа,явно эащото никога не са имали тая марка.При мен раэхода е следния/БМВ 200коня диэел,модел 2004г./:гр.отговорност-230лв,каско эа 6месеца/лятото/-350лв.данък общински-274лв,винетка-67лв,масло 7 литра с маслен филтър-около 220лв с труда.И това е эа "добър ден" в началото на годината.От там нататък почват ремонтите-эа 2 год откакто го имам съм сменил :4гуми-1000лв,демпферна шайба-850лв,съединител с помпа и масло в скор. кутия-1300лв,кора под предно стъкло-110лв,рамка эа пр-дясно стъкло-150лв,тампони всякакви-180лв,предни дискове с накладки-250лв ,усилвател с бас колона-500лв т.н....Но пък 245км/ч като ги эалепи и неще да ги пусне!:)
  • 9 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ицо Багера":

    Къде е тая кола която не подлежи на ремонт? Ти нещо май си станал с главата надолу... Освен това истинските бмв-та спряха да се произвеждат отдавна, сега са еднодневките.

    Коментиран от #10

  • 10 Ицо Багера

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Да, прав си че всяка кола в един момент дава дефект и се чупи, но като гледаш втора ръка тоя тип автомобили е много малка вероятността за уцелиш екземпляр, който не е разкатаван от младежи, или някакви тъпоъгълници и не е превърнат в гробница с изкачащи "изненади",докато при една Зафира да речем има много малка вероятност да е била подложена на тоя натиск
  • 11 багера

    1 3 Отговор
    Дай ми една М3 или 335i еднодневка от тея дето са новите 2014-2015 "неистински" качи се да те повозя малко та да си забравиш набързо написаните глупости.Хората които си купуват тези бмв-та от магазина нови не се пенсионират с тях , колата е консуматив за нормалния европеец , а за вас е боклука на Европа - или старите коли ! Но понеже ти си прекалено горд за да си признаеш че ти миришат краката за ново БМВ ти е по удобно да плюеш че новите им модели не струват само защото не можеш да си го ПОЗВОЛИШ ! КАПИШ

    Коментиран от #19

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 BMW

    1 1 Отговор
    Я си карай Ладата и не завиждай!
  • 14 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Всички селяндури и комплексари карат БМВ":

    Ами като е тъй,премести се да живееш на село или си създай комплекси,а що не и да си "пуснеш" пъпки по лицето,та да караш и ти БМВ!Е,има и една малка подробност че трябва да намериш парите...Всъщност не энам точно какви БМВ-та гледаш,но ти препоръчвам да си вэемеш от тия с 200 и нагоре коне,а по статистика те са само 8-9% от всичките в България специално.
  • 15 Само селяндури, комплексари и пъпчиви ке

    3 0 Отговор
    До №13 - Не карам Лада.

    До №14 - А ти с коня язди си го там и не давай оценки на хора, които не познаваш тоест на мен. Нямам намерение да ходя на село в града ми е добре. Не страдам и от комплекси та да си ги избивам с БМВ. От пъпките отдавна съм се отървал и не на последно място аз пари имам и мога да си позволя много повече от БМВ. Щом за теб БМВ е върха на сладоледа, какво повече мога да говоря с теб? За твое сведение има не една, а три и то расови коли като най слабата ми е малко под 300 к.с. Вичките са расови и съм си ги взел, за да си доставям удоволствие. А, какво по-голямо удоволствие от това да настигна по пътя някое БМВ и да си направя гаргара с него. Напъвате се с тези селски коли и не знам защо си мислите, че това са най бързите. Но когато ви оставя далече зад мен съм сигурен, че псувате като хамали, защото според вас няма как това да се случи и БМВ да не успее на мине някой. Е да, ама не. Можете да минавате само разни стари дрегели и по обикновенни автомобили като Опел и Голф. Така, че мен не ме мисли. Възхвалявай си там дръгливите БМВ-та и не се тикай сред ГОЛЕМИТЕ. Много такива като теб с БМВ-та съм разплакал по пътя.

    Коментиран от #16

  • 16 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Само селяндури, комплексари и пъпчиви ке":

    Да беше каэал поне марките на тия твои "расови коли эа эабавление"...или това е "много дълбока тайна"?А що не кажеш и точните коне на всяка-или "не ги помниш"?Честно каэано от такива като теб очаквам да кажат че имат не 3,а 5 коли-эа всеки работен ден по една!!!А преэ събота и неделя...С МЕТРОТО:)

    Коментиран от #21

  • 17 Златко Пердашиян

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Zlati zlatistia":

    nali imashe chisto novo punto
  • 18 Само селяндури, комплексари и пъпчиви ке

    3 0 Отговор
    До №16 -- Умишлено неспоменах марката, за да не излезе като самохвалство, но щом държиш да знаеш ето едната Subaru Impreza WRC 500 к.с. Мислиш ли, че с твоето БМВ ще ми се напечеш?

    Коментиран от #22

  • 19 Edin Bulgarin

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "багера":

    Браво най-добрия коментар ! Хора не бъдете комплексари а мислете с главата си ;) . Това че сме родени в обречена бедна страна и за нас не е нормално да живеем нормално и да не мислим че утрешен ден може да пукнем като кучета без една стотинка в джоба и някой няма даже да те пита как си ?!?!?!? Съвсем буквално това е живота в България за 75% от хората ! Но и въпреки това останете добри и мислете как да достигнем и ние такова ниво а не да плюем...
  • 20 кара Лада

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Zlati zlatistia":

    Ти се шегуваш, кола за 2800лв да е скъпа. Ако на някой му е скъпа то трябва сериозно да преосмисли каква заплата получава. (За жалост голямата част от населението са в такова положение)
    За тия пари можеш да си купиш само скрапер в тотален разпад. Противно на това за 2800лв можеш да си купиш стара Лада която ще е почти като излязла от магазина.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 scar face

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Само селяндури, комплексари и пъпчиви ке":

    Колга, не му обръщай внимание, на тоя. Той просто си е п.... , айде да се изразя политически коректно, за да не ме изтрият - евроатлантик :)
  • 23 небесник

    0 0 Отговор
    ТЪПИ
  • 24 mediator37

    0 1 Отговор
    Статията по-скоро е за находчивостта на тия млади хора и приятели, отколкото за марка, модел.
    Дали някой ще си купи чисто нова кола или втора ръка, понякога не е въпрос на възможности, а на приоритети. Вервайте ми!
    Обяснявам:
    -чисто ново БМВ - 87000лв.
    -същото на 4 год. - 27000лв.
    -разлика 60000лв. - двустаен ваканционен апартамент в Приморско с гледка към Дяволска река и ММЦ.
    Добро утро! И спорен ден на всички !
  • 25 Бхд БхД

    1 1 Отговор
    Братушките са прекалили с водката
  • 26 bmw

    1 1 Отговор
    разбира се
  • 27 БМВ

    2 1 Отговор
    Това не е марка за хора, който неразбират нищо от автомобили. Всеки има право да кара каквото си иска, но само с БМВ може да изпиташ радоста от шофирането.Говоря за моделите над 200ph.
  • 28 JAPAN POWER

    2 4 Отговор
    НОРМАЛНО ЗА БМВ ДА ГО БУТАШ ИЛИ ДЪРПАШ ....ДАЖЕ СЕ ЧУДЯ КАК ИЗОБЩО МУ СЕ ТЪРКАЛЯТ И КОЛЕЛАТА ???

    Коментиран от #29

  • 29 Бхд БхД

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "JAPAN POWER":

    Ходи се прегледай и вземи твоята японка я закарай на вторични суровини :D

    Коментиран от #31

  • 30 Ицо Багера

    0 1 Отговор

    На мене не ми трябват скъпи беемвета, един нисан скайлайн р33 ми е предостатъчен да изпитам предостатъчно удоволствие и динамика и да късам всичко живо и умрело по пътя си, това е истината.
  • 31 Само селяндури комплексари и пъпчиви кел

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Бхд БхД":

    До БхД -- Нещо против японките ли имаш? Защото по долу написах, че едан от колите ми е Subaru Impreza WRC 500 к.с. Отново задавам въпроса на всички "разбиратели" с БМВ-та - Мислите ли, че с тези ваши БМВ-та имате поне някакъв малък шанст да ми се опрете? Не знам защо, но всички притежатели на МВ са като зомбирани и все повтаряте едно, колко са велики и бързи тези коли. Е време е да поизтрезнеете и да се върнете в реалността, че БМВ не е нито толкова, бърза нито толкова качествена кола. Както в друг пост написах няма такова удоволствие да настигна някой такъв като вас с БМВ и да не го накарам да позеленее от яд просто, защото не може да ми избяга. Обичам да гледам как настъпва газта колкото може, а аз да ми дишам във врата. Когато се наситя на мъките му да ми избяга го изпревалвам с включени авариини светлини. По тях ще ме разпознаете. Няма такова удоволствие да натривам носовете на собствениците на прехвалените баварци. Всъщност това с мигачите не го правя само със Subaru Impreza си така, че ако отново ги видите да ви изпреварват и автомобила да е друг то пак съм аз. Както казах вече по долу имам още 2 расови звяра единият още по наточен и от Subaru Impreza ми.

    Коментиран от #42

  • 32 Другият

    0 1 Отговор
    Той резорварът е пълен....ами проблемът е в марката на колата , те просто така се карат BMW-тата ...трябва все да ги буташ, иначе не искат да вървят !

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Само селяндури комплексари и пъпчиви кел

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Мразя комплексари":

    Хе хе хе. И ти ли си от онези с БМВ-тата. Или си ми сърбал попарата някъде по пътищата? Видял си аварийните мигачи прилитащи от лявата ти страна и си помислил, че е ниско летящ самолет? Не не е било самолет най вероятно и теб съм наказал с "пробитата" Импреза, както ти си се изразил. А щом съм те взел така с тази "пробита" Импреза тогава би ли ми казал, какво представлява твоето БМВ? Да ти кажа ли МЪРТВЕЦ. Твоето БМВ е МЪРТВЕЦ и освен за вторични за друго не става. НЕ СЕ ТИКАЙ СРЕД ГОЛЕМИТЕ ПАК ЩЕ РЕВЕШ.
  • 35 taka e brat

    1 0 Отговор
    Ееее такива системи само руснак и българин може да измислат.


    до пост 31... колега шлайф базите са пълни със глави от субарута и мицубишита .........какво толкова ги хвалиш.? хората си изпочупиха шлайф машините от ваште коли.
  • 36 мнение

    0 0 Отговор
    super
  • 37 boce

    0 0 Отговор
    si4ko qponsko e bokluk xorata sa kazali nemsko i si4ko ostanalo
  • 38 taka e brat

    0 0 Отговор
    Японската кола е декоративна кола ....... един шпер на субаруто или на мицубиши е 1000-1500 евро и се чупат като солети.

    малее като се сетим колко хора тарикати фалирахте заради тия японски бегачки със по 500-600 коня. 500-600 коня през крив макарон обаче.
  • 39 BENZ

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Другият":

    hihi 100% karash iaponski klozet
  • 40 гост

    0 0 Отговор
    Николинка пак се е завърнала , този път е с Импреза не с Ладата
  • 41 баща

    0 0 Отговор
    До господина с "расовите" коли:
    1-во Предполагам че расите им са: катър, бяло магаре, куц кон.
    2-ро Говориш така защото не си срещнал на пътя някоя М5 Hurricane RR (след като си разбирач, значи знаеш за какво говоря, ако ли не: гугъл и ютуб са твои приятели ;) )
    3-то Карай си расовите катъри.. КОли де, какво висиш тука при нас тъпаците със стари кошници...
    4-то Като те гледам как се палиш, не си на повече от 16 години.. За пъпките препоръчвам нещо от Ейвън и най-вече редовно миене на лицето ;) (малката ми щерка ползва едно много добро кремче от 23лв)
    5-то За всеки влак си има пътници моето момче, като не ти харесва БМВ защо четеш статия за БМВ ??
    6-то (информативно) Карам ауди а5 и съм си доволен от колата, на сина взех преди 4 години БМВ серия 3 (от 95-та година) основен ремонт на двг за 500лв, нов съединител 400 със труда, 1200 за колата и всичко е тип топ - колата оттогава не е била в сервиз.

    Колкото до комплексите - за пъпки незнам ама синчето всяка седмица хвърля поне по 2 чифта женско бельо от колата ;)
  • 42 анти комплекс

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Само селяндури комплексари и пъпчиви кел":

    Каква е тая импреза 500 коня бе приятелю ? И как я регистрира ?? Кажи си трите имена да ти пратя една проверка, дали ще си толкова надъхан ? Ако не караш на баща ти фиестата пък на... Расови...
    Като те гледам как пишеш надали си на повече от 13, а и дори да не си, надали имаш основно образование, което е изисквано от КАТ при всеки един кандидат шофьор - а импрезата 500 коня може да я сънуваш само, не че са много добри, оня ден на мивката при мене дойде едно такова от новичките, след 3 леки форсажа на двигателя замириса на феродо и после не искаше да превключи.. айде със здраве!
  • 43 мраза бмв

    1 0 Отговор
    само комплексираните и озлобени квартални келеши карат бмв-и то какви-стари ръждясали курници! само бръмчът с продънените си ауспуси и дават газ на втора!