Last news in Fakti

2 Април, 2015 11:27 8 126 8

Нов метод за селфи

  • селфи-
  • обувки
В търговската мрежа се появи един нов селфи-ориентиран продукт. Американската марка за обувки Miz-Mooz удиви света, като пусна дамски обувки за селфи. Продуктът се нарича Selfie Shoe и според създателите, освен, че е практичен, е и максимално привлекателен за дамите.
 
Обувките са решени в червен цвят и в предната си част имат специално място за закрепване на смартфон. Освен това вътре под стелката на обувката е монтиран бутон, която се натиска с палеца на крака. Устройството под него се свързва чрез Bluetooth със смартфона и задейства камерата.
 
Иновацията беше представена на 30 март, но според мнозина от специалистите става дума за поредната първоаприлска шега. От компанията производител обаче заявиха, че продуктът ще е наличен в търговската мрежа още от днес, а цената на селфи-обувките ще е $199.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tarzan

    4 0 Отговор
    деградирали колкото щеш
  • 2 СелфиПате

    4 0 Отговор
    Предлагам правенето на селфи да стане подсъдимо с до 5 години затвор.
  • 3 adsadas

    3 1 Отговор
    Първо че е грозна обувката, второ че никога няма да си мушна телефона в прашната мръсна обувка, трето че е неудобно, по-бавно е, по-грозно е отново и напълно безмислена тъпня за т*** американци, детo се блъскат с колите заради телефоните.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    Браво на изобретателя! Така като си вдигат краката кифлите, по-лесно може да им го намъкнеш, докато си правят селфи :)))))))))
  • 5 др

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "adsadas":

    А руснаците са мега умни, не ползват телефони и не катастрофират... Хахахахаа

    Коментиран от #7

  • 6 диан

    1 0 Отговор
    селфи:)
    като няма друг идиот на твоя акъл и си правиш селфи
  • 7 adsadas

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "др":

    Аз нищо не съм казал за никакви руснаци или изобщо други..
  • 8 808

    1 0 Отговор
    както е вдигнала така крака, няма ли да ѝ падне п.тката