Last news in Fakti

17 Април, 2015 13:48 17 461 9

GTA V: На PS 4, Xbox One или на PC?

  • gta v-
  • playstation 4-
  • xbox one-
  • pc
Преди няколко дни се състоя премиерата на PC-версията на играта Grand Theft Auto V. Едно от достойнствата и е поддръжката на 4К резолюция, защото PlayStation 4 и Xbox One предлагат играта на значително по-малка резолюция.
 
Дали обаче изображението е по-качествено на PC или пък PlayStation 4 и Xbox One си остават за предпочитане? Това ни показват нагледно журналисти от сайта GameSpot, които демонстрират във видео качеството на картината от трите различни варианта на Grand Theft Auto V.

Специалистите обаче коментират, че подобно сравнение няма голям смисъл, защото резолюцията на клипчетата в YouTube не е на необходимото ниво, за да се направи точна преценка, но все пак вижте за какво иде реч.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 someone

    0 0 Отговор
    Винаги графиката за PC е била нива над конзолите,но тук не съм сигурен дали PC или PS4 изглежда по-добре,но във всички случаи XBOX One остава на последно място :)
  • 2 въпрос

    0 1 Отговор
    Направиха ли я най-накрая да се играе в мрежа ?
  • 3 да си знаят peasantite

    1 0 Отговор
    На PC графиката е 4k, а на PS4 е 900p. Определено е пъти по-добра на PC.

    Коментиран от #5

  • 4 Spewn1

    1 2 Отговор
    А знаете ли, че тоя компютър за да изкара такава графика сигурно струва над 2 бона? А в момента PS4 струва 750 лева с една игра подарък. Да на споменавам пък, че Xbox One струва още по-евтино - 650 лева. Сами си направете сметката. Ако и човек спомене ексклузивите, които са само за конзолите, нещата не отиват на никъде в ползва за компютъра. А да споменавам ли, че тая игра излиза преди 2 години за конзоли? А пък тоя, дето твърди, че щом е 4к графика значи е по-добра ще му кажа, че нищо не разбира от гейминг.
  • 5 закос

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "да си знаят peasantite":

    Нa ps4 e 1080p със сигорност ,на pc 4k нз за какво сравнение говорим. Xone е плачевен ...дори и маглата не се вижда на клипа... На наи смешното pc което покрива изискванията и има psx ще се вижда маглата това говори много
  • 6 batal

    1 0 Отговор
    Явно и ти не разбираш от гейминг. Като искаш си играй игри на Xbox one / PS4 на 1080P. А и не забравяй ,че за всички тези игри се плаща ;). Също така всички ексклузивни игри мога да ти ги намеря за PC с качествен емулатор и опции за контролите.

    Коментиран от #7

  • 7 Spewn1

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "batal":

    Защо говориш глупости? Няма работещ емулатор за PS3, a какво остава за PS4. Игри за PS4 в момента има бол на цена половината от реалната. Един компютър ще струва колкото три PS4-ки и пак ще трябва да го ъпдейтнеш след някоя година. Защото изискванията към PC нарастват, а за конзолите си остават същите. А в 21 век трябва да си някой малумен за да играеш само сингъл.
  • 8 Ivan

    1 0 Отговор
    "Batal" e донякъде прав. Вярно ,че правят намаления на игрите ,но в повечето случай PC-то е по-добрия избор.С малко повече от цената на ПС4 може да се направи добра машина която ще вади същата графика като xbox one и ps4.Също и хардура на конзолите застарява след време ,не само при компютрите.Прав си ,че живеем в 21 век ,но за тази цел има нетуърк софтуери чрез които се играе мулти. За Gta V все още не може да се ползва ,но вскоро време чакаме Tungle да поддържа играта.
  • 9 пс геймър

    0 0 Отговор
    картината е в полза на пс-то от опит знам но не е много голяма разликата а колкото до това дали си струва пс повече от конзолите ами днес се разходихме с брат ми в мола и видяхме че игрите дето си ги е записал надхвърлят повече от 500 евро а това значи че ги е спестил и мисли да запише още