Last news in Fakti

21 Април, 2015 15:22 1 703 0

Безжично зарядно пречиства въздуха

  • gbreeze-
  • безжично зарядно-
  • очистител на въздуха

Устройствата, съчетаващи няколко функции едновременно, рядко изпълняват достатъчно добре която и да било от тях. Това обаче не спира изобретателите в опитите да повторят успеха на швейцарските ножчета.

Gbreeze може да зарежда мобилни устройства безжично и наред с това да почиства въздуха. Платформата е съвместима с всякакви телефони и таблети под операционна система iOS и Android и поддръжка на стандарта Qi.



Устройството има компактни размери, което позволява използването му не само в помещение, а и в автомобил. Работи напълно автоматично и се нуждае само от навременна смяна на филтрите, а за собственика остава единствено да се наслаждава на чистия въздух.



За момента Gbreeze може да се купи с предварителна поръчка от Kickstarter срещу $149. Серийното производство започва през юни, стига, разбира се, да бъдат набрани нужните средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА