Last news in Fakti

26 Април, 2015 09:15 21 661 8

Нов най-сигурен и здрав смартфон

  • turing robotic industries-
  • смартфон
За тази титла ще претендира една млада компания, носеща името Turing Robotic Industries. Специалистите и се подготвят да пуснат на пазара продукт, представляващ изключително сигурен и здрав смартфон. Устройството разполага с мощен криптиран процесор, а корпусът му е изработен от специална сплав, наречена liquidmorphium. Последната е смес от сребро, мед, никел, алуминий и цирконий и според експертите е по-здрава дори от титан.
Turing Phone разполага с 5.5-инчов Full HD екран (1920 на 1080 пиксела), 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 с тактова честота 2.5 гигахерца, 3 ГБ оперативна памет, слот за карти памет с обем до 128 ГБ, 13-мегапикселова камера с двойна светкавица, 8-мегапикселова фронтална камера, акумулаторна батерия с капацитет 3 000 мАч и функция за безжично зареждане. Операционната система е Android 5.0 Lollipop. Продажбите ще стартират през август, като цените ще варират от $740 до $870. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шопът

    2 3 Отговор
    От Нокиа по-здраво нeма

    Коментиран от #4

  • 2 дядо

    1 1 Отговор
    и от искаро по длибоко нема
  • 3 Роман Ценов

    0 1 Отговор
    наистина не си ли е нокията такава хубава работа ми върши а тука ми пише за някъв грозен смартфон НОКИЯ най-ЗДРАВИЯТ ТЕЛЕФОН правен някога
  • 4 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "шопът":

    Аго шопе минаха тези времена, е...а им м...та на нокиите, откакто ги купи Microsoft, сега нокията се превърна в кенеф. За мен най-добрите марки на пазара за телефони в момента са Samsung и HTC.
  • 5 123

    0 0 Отговор
    В коя година живееш , Самсунг и ХТС са ти фаворити. Ела в Сервиза да видиш кой телефон е най често за ремонт.Прехваления Самсунг.Пуснаха 200 модела телефона от които 198 са пълен боклук и се развалят още не направили 6 месеца. В момента няма кой да бие LG.
  • 6 Никола

    1 0 Отговор
    Обаче нищо не пишат за здравината на дисплея , то корпуса и от поликабонат издържа на удари и падане . Въпроса е от какво е направен дисплея , че да му слагат корпус от изънземни сплави ?
  • 7 Bobcho

    0 0 Отговор
    sony are the best
  • 8 S Doichinov

    0 0 Отговор
    LG G3 е с ъс същите характеристики но по-добърдисплей.Не на последно място е и значително по-евтин.