Last news in Fakti

4 Май, 2015 14:31 2 861 2

Поне $1400 за умния часовник на TAG Heuer

  • tag heuer-
  • google-
  • intel-
  • lvmh

Швейцарският производител на часовници TAG Heuer ще си сътрудничи с Google и Intel в разработката на първия си "умен" модел. Хардуерът и софтуерът ще се произвеждат в Силициевата долина, а с корпуса, механиката и окончателното сглобяване ще се заемат швейцарците.

Дизайнът и точните характеристики на часовника все още се пазят в тайна, но според слуховете той ще бъде базиран на съществуващия модел Carrera. Луксозният хронограф ще разполага с GPS, сензори за здравословното състояние и натоварванията.

Батерията на умния TAG Heuer ще издържа 40 часа - двойно повече от конкурента Apple Watch. Агенция Bloomberg цитира шефа на LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton, собственик на швейцарската марка) Бернар Арно, според когото продажбите ще започват през ноември на цени от $1 400.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Умен часовник, за прости хора.
  • 2 Билл

    0 0 Отговор
    Чудна работа, толкова много хора имат смарт джаджи, а народа най - простия в Европа!