Last news in Fakti

21 Май, 2015 16:31 4 384 5

Първи снимки на iPhone 6s

  • apple-
  • iphone 6s

Apple обикновено запазва дизайна на устройствата си без изменения поне по две години между смяната на поколенията, подобрявайки само хардуера и софтуера. В мрежата обаче се появиха пиратски снимки на iPhone 6s с необичаен розов цвят и напълно различна камера с две лещи.



Познавачи смятат, че окраската на телефона от изображенията може да се смята за правдоподобна, но подлагат под съмнение достоверността на информацията за двата обектива. Други експерти пък са на мнение, че системата с две лещи е съвсем реална и ще позволи на новия iPhone да прави снимки с качество, сравнимо с това на огледалните фотоапарати.

Автентичността на снимките, естествено, не може да бъде потвърдена на 100%. Не е изключено обаче на тях да се вижда прототип, който на даден етап да се превърне в сериен продукт.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    боклукфон...

    Коментиран от #4

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Ами няма ли да има вече Iphone 7, защо като го осъвременяват, сменят само буквите на модела?
  • 3 qwerty

    0 0 Отговор
    с 2 камери не се ли заснемаше 3Д?
  • 4 ккк

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    В производството и конструирането на ипфоне е вложен толкова умствен потенциал,колкото ограничения ти мозък не може въобще да проумее. И да го наречеш боклук , говори за тотална липса на здрав разум-демек болен мозък.
  • 5 1234

    0 0 Отговор
    НТС М8 я има тая технология отдавна