Last news in Fakti

29 Май, 2015 11:51 4 646 2

Android Auto и в Opel-ите

  • opel-
  • android
Новото поколение на инфоразвлекателната концепция IntelliLink на Opel осигурява интелигентен и лесен достъп на клиентите на марката както до Android Auto, така и до Apple CarPlay. Инфоразвлекателната система  R 4.0 IntelliLink ще бъде съвместима и ще позволява интеграция на смартфони с Apple CarPlay и Android Auto от началото на 2016 моделна година, като съвместимостта с Android Auto при системите Touch R 700 и Navi 900 IntelliLink е планирана за внедряване в течение на 2016 година.
 
Всяка от системите залага на приложенията и удобствата на смартфоните, на които потребителите  разчитат най-много. Android Auto е изградена около Google Maps, Google Now и възможността за гласови команди в Google и е съвместима с нарастващата по обем екосистема от приложения за възпроизвеждане на аудио и споделяне на съобщения, включваща WhatsApp, Skype, Google Play Music, Spotify, и приложения за слушане на подкасти. Пълният списък от поддържани приложения може да се види в интернет на адрес Android.com/auto.
 
Използването на двете приложения в съвместим модел на Opel е изключително лесно. Когато смартфонът не е включен, на сензорния екран на инфоразвлекателната система на арматурното табло се вижда иконата “Projection”, която при свързване на съвместим телефон чрез USB се сменя на Apple CarPlay или Android Auto в зависимост от операционната система на включения смартфон. Android Auto изисква смарфонът да използва версия на операционната система Android Lollipop 5.0 или по-нова, а Apple CarPlay изисква iPhone 5 или по-нова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веско

    0 0 Отговор
    Това на екрана всичкото е на Епъл :)
    Мацката си закача иФона.

    Коментиран от #2

  • 2 Мирославейчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Веско":

    Чети бе. Ще го има от следващата година. Къде искаш да го снимат. За ябълките вече го има отдавна и се предлага в опел. Та ето от там са снимките