Last news in Fakti

29 Май, 2015 12:13 2 160 5

Чували ли сте за ароматен будилник?

  • будилник-
  • аромати
Първото и най-сериозно изпитание за повечето хора е да станат сутрин от леглото. За целта се използват всевъзможни будилници, аларми, музики от аудио системи и т.н., но в болшинството от случаите те не добавят добро настроение.
Създателите на SensorWake предлагат друг метод за събуждане. Тяхното устройство има за цел да разбуди притежателите на SensorWake не със звук, а с аромати. Джаджата има избор на различни аромати, като такива на кафе, препечени филийки и други приятни за човека аромати.
В момента се приемат предварителни поръчки за SensorWake, като цената на устройството е $60. Цената на една от ароматните ампули пък е $7.5. Има много различни аромати, като един от тях е с мирис на долари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CarPro

    0 1 Отговор
    A kakav li shte e mirisa otzad ?
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Аве кво е тва DOLLAR? На пачки ли мирише?
  • 3 Роман (Маверика) Ценов

    0 0 Отговор
    Не съм чувал. Какъв е?
  • 4 Драго Чая

    0 0 Отговор
    Я си признайте - нямате мангизи, затова се чудите как точно миришат! Ако са новички - миришат приятно на скъпа хартия, банка и мастило. Ако са ползвани - обикновено гадно, щото са зацапани и мръсни.
  • 5 Ituriel

    0 0 Отговор
    Логично би било да се използват дразнещи и неприятни миризми, вместо приятни такива. Дразненето събужда организма, за разлика от приятните стимули като свежи миризми.