Last news in Fakti

30 Май, 2015 10:00 2 669 2

Volvo с апликация за смарт часовници

  • volvo-
  • smart-
  • watch-
  • app-
  • on call
Волво се готви да пусне ъпдейт на Volvo On Call, който ще може да се използва от смарт часовници. Много от функциите на автомобилите ще могат да се контролират и от Apple Watch и от Android Wear и също ще може да се използва "send-to-car" функция. Първата версия на Volvo On Call системата е факт през далечната 2001 година, като основната и дейност тогава е свързана със сигурността на автомобила и пътниците, докато сега тя ще отговаря за улесняването на ежедневното и използване.
Според директора по комуникациите във Volvo Давид Холечек с апликацията собствениците ще могат да поемат контрола над ежедневните неща свързани с автомобилите си, като контролиране на отоплителната система на колата, разхода и пробега, оставащото време до следващото посещение за обслужване или дори локализира автомобила в препълнените паркинги. Пускането на ъпдейта се очаква да бъде в края на юни.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малеее

    0 0 Отговор
    Хубаво! Разбирам, правописна грешка в самата статия, но в заглавието?!?!?!?! Вие не гледате ли екрана докато пишете?
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Апликацията си има българско име и то е приложение