Last news in Fakti

20 Юни, 2015 12:40 3 997 3

Електрически скутер от ново поколение

  • gogoro-
  • smartscooter-
  • electric
Електрически скутер с лесно сменяеми батерии ще бъде пуснат в края на месеца. Производител е компанията Gogoro, а скутера е наименуван Smartscooter. Създателите неслучайно са избрали Тайван за премиера с население от 23 милиона те имат около 15 милиона скутери. Хората, които се сдобият с този скутер ще могат да заменят батериите си на много вече изградени станции из градовете.
 
За първите две години компанията създател е предвидила много облаги за клиентите си, като едногодишна застраховка против кражба, две години безплатна поддръжка и двугодишен безплатен достъп до станциите с батерии. Скутерът е оборудван с дигитален дисплей, който лесно ще може да бъде свързван към всеки смартфон. С една батерия ще могат да изминават до 100 км. Цената им от 4140 долара е доста висока, но според компанията хората, които са загрижени за природата няма да се замислят много.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скукаР

    0 0 Отговор
    Ще го карам 2 години, продавам го и си купувам нов, за да си ползвам облагите на производителя! Разбира се, това няма как да се случи за жалост, защото нямаме станции в БГ..
  • 2 Svetoslav Slavov

    0 0 Отговор
  • 3 Svetoslav Slavov

    0 0 Отговор