1 Юли, 2015 16:24 3 295 1

Първи снимки на iPhone 6s

  • apple-
  • iphone-
  • 6s

Сайтът 9to5mac.com публикува фотографии на корпуса на новия смартфон на Apple. Източникът на изображенията най-вероятно е някой от подизпълнителите на калифорнийската компания, които вече пристъпват към серийно производство на частите за iPhone 6s.



Ако се съди по снимките, дизайнът на телефона практически няма да се отличава от "шестицата". Това надали ще изненада някого, тъй като всички слухове сочат, че Apple смята да се съсредоточи в усъвършенстването на хардуера и подбора на нови по-качествени материали.



Наред с това от изображенията личи, че инженерите на компанията явно са променили разположението на някои основни компоненти в корпуса на iPhone 6s и крепежните точки на частите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Wow

    0 0 Отговор
    Айде новият КИФЛОФОН! И къде е разликата със стария?