Last news in Fakti

6 Юли, 2015 12:03 4 880 1

Модерен начин за разпознаване на алкохол менте

  • алкохол-
  • менте-
  • разпознаване-
  • коняк-
  • remy martin

Не е тайна, че ментетата, особено на марковия алкохол, не са никак малко. Поради тази причина производителите на елитния коняк Remy Martin измислиха модерен начин за разпознаване на алкохол менте. Благодарение на високите технологии всеки човек, притежаващ смартфон, вече ще може да разпознава истинското бренди.

То ще се налива само в иновационната бутилка Club Connected Bottle, която представлява стъклено шише с вграден в него NFC чип. Така, когато към бутилката се приближи смартфон с инсталирано специално фирмено приложение, на мобилното устройство ще се появява надпис, който показва дали алкохолът е оригинален.

Информацията ще се допълва и с данни за това къде е произведена въпросната напитка. Първоначално конякът Remy Martin с новата "умна бутилка" ще бъде пуснат в Китай, а до края на годината ще се появи и на останалите пазари. Вижте повече за иновационната технология.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    На тия Цар Киро мн бързо може да им демонстрира как с тоя смартфон ще излезе че техния коняк е фалшив,а неговия-оригинален,но не намира за нужно да си губи времето:)