Last news in Fakti

6 Юли, 2015 13:22 2 491 0

Електрически велосипед с класически дизайн

  • maxwell ep0-
  • електрически велосипед

За разлика от повечето електрически колела на пазара Maxwell EP0 не залита по футуристичните форми и е лек като перце. Благодарение на вградените в рамката батерии теглото му варира от 11 до 14 килограма в зависимост от модела.



Акумулаторите имат капацитет от 250 Втч и за зареждането им на 90% са необходими само 45 минути. Зарядът може да се следи в реално време с помощта на светодиоден индикатор.



Maxwell EP0 има 300-ватов електромотор, с който може да измине до 24 километра със скорост над 30 км/ч с едно зареждане.  Електрическият велосипед с класически дизайн може да се поръча предварително от Kickstarter на цена $1 300. Има и модификация с две предавки, оценена на $2 500.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА