Last news in Fakti

21 Юли, 2015 14:59 3 753 4

Škoda пуска колани за кучета

  • škoda-
  • обезопасителен колан-
  • домашни любимци

Нова колекция от аксесоари ще облекчи живота на клиентите на Škoda и домашните им любимци. Кучетата вече ще могат да пътуват в далеч по-голяма безопасност и комфорт благодарение на специалните обезопасителни колани, покривала-хамаци за задната седалка и други полезни екстри за животни от каталога на чешката марка.

Кучешките колани на Škoda се пристягат съм "човешките" с плътна и здрава, но едновременно с това мека връзка. Те удържат животното на място в случай на катастрофа и пазят от наранявания.



Покривалото за задна седалка се опъва между подглавниците на предния и задния ред. То не само защитава тапицерията от мръсотия, козина и остри нокти, а и е изключително удобно за дълги пътувания.



Чехите предлагат и други практични аксесоари за превоз на домашни любимци в колата. В каталога има решетки за отделяне на багажното отделение на комбита от пътническия, допълнителни мрежички, които предпазват покупките от лакомия пес, двулицеви стелки с гумирана повърхност за лесно миене с вода и т.н.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 0 Отговор
    Естествено, чехите отново доказаха, че правят най-функционалните автомобили!

    Коментиран от #3

  • 2 2dw

    1 0 Отговор
    а нямам думи туй с покривалото са ми го откраднали, преди 25 год така возих сетера на лекар
  • 3 аджиба

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Абе ще ми кажеш, че ще вкараш този пумяр в чисто новата си кола, която си отгладувал, за да си я купиш? За мен това е пълна глупост, ще седне на седалката, а детето ми каде ще седне? Ще лежи на пода и тва си е, много по-функционално щеше да бъде, нямаше да ти заема и толкова много място...

    Коментиран от #4

  • 4 Типичн българин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "аджиба":

    Дано нямаш домашен любимец..