Last news in Fakti

28 Юли, 2015 13:07 3 320 0

Нова клавиатура за PlayStation и Xbox

  • клавиатура-
  • playstation-
  • xbox
Един недостатък, от който страдат геймърските конзоли PlayStation и Xbox ще бъде премахнат. Това е липсата на добра клавиатура за определен тип игри известни, като first-person shooters. Достатъчно е да споменем икони, като Doom, Half-Life, Counter-Strike, Quake, Call of Duty и Battlefield. Това нововъведение идва от производителя Hori и се нарича Tactical Assault Commander 4
Клавиатурата е лицензирана от Sony и може да възпроизведе всичко необходимо от новия Dualshock 4 джойстик. Освен това всички бутони в нея могат да бъдат програмирани според собствените ви нужди. Мишката се свързва директно в клавиатурата през USB вход. Според Amazon устройството Tactical Assault Commander 4 се очаква да влезе на пазара в началото на месец октомври, а цената и ще бъде 134 долара. Тенденцията и при двата производителя - Microsoft и Sony е да се предлагат все по-голям избор на контролери за своите продукти.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА