Last news in Fakti

4 Септември, 2015 17:00, обновена 4 Септември, 2015 18:39 2 355 0

Аудиосистема за приключения

Ако сте пристрастени към слушането на музиката по всяко време и обичате да карате колело, а слушалките не са любимият ви атрибут, Scosche boomBOTTLE+ може да свърши работа. Преносимите аудиосистеми с Wi-Fi като тази набират все повече популярност.

boomBOTTLE+ се отличават със звук на 360 градуса, прахо-, ударо- и водоустойчивост, удостоверени с IP67 сертификат. Мощността осигурява батерия с капацитет 6 000 mAh, с която може да слушате любимата си музика до 15 часа. Ако случайно телефонът ви се нуждае от енергия, boomBOTTLE+ има 2.1A USB изход и може да се използва и като акумулатор.

Scosche boomBOTTLE+ естествено може и да бъде използван в затворени помещения, като за това е предвиден друг режим на работа за максимално добър звук. За по-голям стерео ефект без проблем може да свържете две boomBOTTLE+ колони към един телефон. Двата говорителя на boomBOTTLE+ са подкрепени от пасивен събуфър с диапазон от 150 Hz до 20 khz, като изходната им мощност достига 12W за всеки. Теглото на boomBOTTLE+ е само 680 грама и може да се сдобиете с него за $180.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА