Last news in Fakti

29 Септември, 2015 12:39 3 032 1

Огъва ли се новият iPhone?

  • apple-
  • iphone 6s-
  • iphone 6s plus

Податливият на деформации корпус на предишното поколение iPhone стана обект на толкова подигравки, че демонстрационните опити за огъване на смартфони са на път да се превърнат в олимпийска дисциплина. С дебюта на новия телефон на Apple бе само въпрос на време апаратът да бъде подложен на изтезания, с които да бъде тествана здравината му.

От Apple твърдят, че iPhone 6s и iPhone 6s Plus имат подсилено шаси и корпусите им са доста по-устойчиви на огъване. Алуминиевата сплав от серия 7000 и увеличената с 0.2 мм дебелина със сигурност дават повече шансове на новия "ябълков" смартфон срещу издевателствата на нахъсани блогъри. Авторът на клипчето по-долу обаче не се доверява току-така на декларациите на производителя и влага немалко усилия да ги опровергае с т.нар. "Bend Test".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпънари

    0 0 Отговор
    ... майсторе три пъти режа и все късо ве - ами отрежи го още веднъж и си го наври в ... носъ !!!