Last news in Fakti

27 Ноември, 2015 13:13 3 483 0

Холна масичка от Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • двигател-
  • холна маса-
  • bonhams

Малко двигатели в историята на автомобилостроенето могат да се мерят по дълголетие с V-образен осмак от серията L на Rolls-Royce. Този 6.75-литров агрегат се появява през 1959 г. и все още се монтира на Bentley Mulsanne.

Аукционната къща Bonhams има специално предложение за почитателите на този истински паметник на автомобилното минало. На търга Collector’s Motor Cars, Motorcycles and Automobilia, който ще се проведе на 10 декември, те ще могат да наддават за уникална масичка за кафе, изработена от блок от серията L.

Според описанието двигателят е преминал тристепенна химическа обработка за почистване, за да се премахнат всякакви нечистотии, натрупани през десетилетията. След като е приведен в почти фабрично състояние, блокът е боядисан прахово в хром и полиран.

От Bonhams очакват да получат между £800 и £1 000 за униката - доста демократична цена за продукт, който носи емблемата на Rolls-Royce.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА