Last news in Fakti

26 Януари, 2016 13:56 2 492 3

Хотел за пристрастени геймъри

  • електронни игри-
  • хотел-
  • геймъри

За пристрастените към компютърните игри е истинско мъчение, когато им се наложи да отсъстват за по-дълго време от вкъщи. Собствениците на много хотели по света знаят това и се опитват всячески да угодят на клиентите си геймъри. Но асортимента, който предлага един хотел в Амстердам, надминава всички очаквания.Името му е Arcade Hotel и 36-те му стаи са оборудвани с всевъзможни игрови ретро конзоли. В лобито пък са налични последните хитове в геймърските конзоли, а една от предлаганите от хотела опции включва предоставяне на преносими игрови конзоли. Всичко това влиза в цената на стаята, която за стандартите на Амстердам не е и много висока. Наемът на двойна стая за една нощ струва 75 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    150 кинта за 1 вечер кьорене
  • 2 Dimo

    0 0 Отговор
    Стаята изглежда много хубава, а и цената е доста под средните, като се има на впредвид, че гаден хотел 2 звезди е около 90евро, а 4 звезди е над 150 евро на нощ, то тук стаята изглежда сравнително луксозна и ползваш конзола безплатно. В някои хотели дори за телевизия трябва да платиш. Аз бих добавил, че за стандартите на Амстердам е дори евтиния.
  • 3 Тони

    0 0 Отговор
    Ако е запален геймър, си купува PS Vita и с нея може да играе на PS4 от всяка една точка на света, стига да има интернет, разбира се.