5 Февруари, 2016 15:16 6 149 1

Apple ще сменя счупен iPhone за нов

  • apple-
  • iphone

В скоро време покупката на нов iPhone с отстъпка срещу връщане на употребяван няма да бъде единствената опция за феновете на Apple. Компанията планира нова програма, която ще позволи замяната на апарати с механични повреди по дисплея, бутоните и камерата за чисто нов 6s или 6s Plus с доплащане, съобщава 9to5mac.

Нововъведението в схемата trade-in предвижда отстъпка от $50 при връщане на счупен iPhone 5s, $200 - за  iPhone 6 и $250 - за 6 Plus. Размерът на сумата ще зависи от обема на паметта. От Apple подчертават, че за да се осъществи замяна, щетите трябва да бъдат "в рамките на разумното", телефонът трябва да функционира, да не е престоявал под вода или да е в насипно състояние. Основната идея на новата програма е стимулиране на клиента да си купи нов iPhone вместо да ремонтира стария.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кожо

    0 0 Отговор
    Браво! Получаваш надценка над себестойност 100% и отстъпка 1%! Гъзар Ганю с телефон на изплащане :)