12 Февруари, 2016 11:56 4 528 4

LG G5 ще е с постоянно включен екран

  • lg-
  • g5
LG G5 ще е с постоянно включен екран - 1

След по-малко от 10 дни, на 21 февруари, корейците от LG ще представят новия си флагман G5. Презентацията ще е в рамките на MWC 2016 в Барселона. Интересното, което се знае към момента е, че иновацията ще разполага с нов вид екран, който ще бъде включен постоянно.

Според хората от LG, новият Always ON няма да влияе на по-бързото изтощаване на батерията, а чрез него ползвателите ще могат по всяко време да виждат най-важната информация. Другата новост е свързана с фирмения калъф за LG G5. Той ще е метален, ще разполага с отвор за най-важната информация, а още нещо любопитно е функцията за "вдигане" на телефона без той да бъде отварян.LG G5 ще е с постоянно включен екран


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Следващото поколение смарт телефони ще са с дисплей и на лицевата и на обратната страна.Зареждане веднъж на месец и много мощни, за да не използваме лаптопи и настолни компютри!

    Коментиран от #3

  • 2 ггггг

    0 1 Отговор
    каква логика... потресен сам
  • 3 Краси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Това звездите или Тони Старк ти го нашепна на ушенце?
  • 4 Иво

    0 0 Отговор
    Вече има с двоен екран. Излязоха преди 2-3 години на Yota.