Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 15:00 2 412 1

Mercedes отново вдъхнови Cigarette Racing

  • mercedes-
  • amg-
  • gt3-
  • cigarette-
  • лодка

На Miami International Boat Show производителя на спортни лодки Cigarette представи модела SD GT3 вдъхновен от състезателния автомобил на германския производител в GT3 сериите. С мощност от 2200 конски сили идващи от два двигателя Mercury Racing тя определено пренася състезателния дух във водата. Всъщност това е и най-мощната лодка на компанията правена до сега, но тя не е толкова впечатляваща, когато стигнем килограмите, а те тук са 10 200. С тези характеристики SD GT3 може да поддържа максимална скорост от 160 километра в час.

Интериорът на пищната лодка дълга 12.5 метра е направен от специална кожа, която да издържа на атмосферните условия, а таблото включва три 17 инчови дисплея с последно поколение навигация, Bluetooth и мощна аудио система. Ежегодните колаборации между компаниите се създават основно за шоу, но ако ви интересува цената на този воден болид, миналогодишният проект е продаден за сумата от 1.2 милиона долара. Отговорен за претворяването на плавателната стрела е Гордън Уагенер главен дизайнер на Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dejan Andreevich

    0 0 Отговор