Last news in Fakti

19 Февруари, 2016 11:34 7 861 0

Еко ретро камион за $40 000

  • model 10 walker electric truck-
  • електрически камион
Еко ретро камион за $40 000 - 1
Ако някой е фен на превозните средства с ретро визия, но в същото време е привърженик на идеята за опазване на околната среда, то непременно трябва да обърне внимание на един много интересен модел. Става дума за електрическия камион Model 10 Walker Electric Truck, който е произведен през далечната 1928 година.Еко ретро камион за  000

Този ексклузив се продава на сайта craigslist.org, като за него продавачът иска сумата от $40 000 - два пъти по-евтино от модерната Tesla Model S. За камиона, който се намира в Калифорния е известно, че е бил собственост на Gentile Bros. Co и разполага с три 12-волтови батерии, както и с нови гуми. Към ретро изделието има и книжка за експлоатация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА