Last news in Fakti

14 Март, 2016 12:57 2 174 1

Дизайнерско палто с подгряване

  • emel and aris-
  • палто-
  • облекло-
  • подгряване
Дизайнерско палто с подгряване - 1

Стилният вид и топлината са качества, които се съчетават трудно в дрехи за студено време. Британски дизайнери обаче са разработили серия мъжки и женски палта от ексклузивни италиански непромокаеми платове с вградена система за отопление, които са достойни за всяко модно ревю.

Дизайнерско палто с подгряване

Подгряването се включва със специален бутон. Специални вложки от олекотен полимер излъчват инфрачервени лъчи, които проникват в тялото и стимулират кръвообращението.

Дизайнерско палто с подгряване

Лъчението не само създава приятна топлина, а оказва и оздравителен ефект върху организма. То помага за намаляване на болките, потиска възпалителните процеси и облекчава мускулните спазми.

Дизайнерско палто с подгряване

Полимерните нагреватели се захранват от компактна йон-литиева батерия, скрита в таен джоб. Акумулаторът има USB-порт и в случай на нужда може да се използва за зареждане на смартфон. Цените в Kickstarter започват от £450.

Дизайнерско палто с подгряване


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Очаквайте скоро, анцузи, гащи, рокли и всякакви подгряващи дрехи и презервативи!