Last news in Fakti

14 Март, 2016 14:45 7 948 12

Концепцията на BMW за следващите 100 години

  • bmw-
  • the next 100 years
Концепцията на BMW за следващите 100 години - 1

BMW Group навърши 100 години и под мотото THE NEXT 100 YEARS гледа преди всичко към бъдещето. За да може BMW Group да затвърди позицията си на активен дизайнер на бъдещето и пионер на мобилността на утрешния ден, BMW Group стартира кампанията THE NEXT 100 YEARS. За пръв път в историята на концерна за тази цел BMW Group използва и много ефектен и приобщаващ телевизионен рекламен клип: „Заедно пишем историята. Историята на бъдещето“.

Главен герой в клипа е самата BMW Group, която винаги се е отличавала със своята готовност да се учи и развива, със своята технологична иновативна сила и своята отговорност към обществото. Рекламният клип подчертава тази ориентирана към бъдещето дейност и заявява: „Време е. За една нова визия на BMW Group.“

Как може да изглежда тя се вижда от показания в Мюнхен концептуален автомобил на основната марка BMW - VISION NEXT 100. Спортният автомобил с Alive Geometry за взаимодействие между водача и автомобила чрез режимите Boost и Ease позволява както лично, така и пилотирано шофиране. Водачът се качва в напълно персонализиран, насочен изцяло към него автомобил. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    0 3 Отговор
    Конкуренцията е размазана, Велика марка!
  • 2 опсмопсус

    3 2 Отговор
    Размазал си комплексирания си мозък с отровата излизаща от смрадливата ти нафтова печка на 560хил. км, нов Фнос!
    Следващите 100г. са само реклама, защото не зная какво да правят, даже и от Тойота всички технологии да свалят, японци требе да станат иначе гола вода и горене на масло!

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Това е коментара на деня.
  • 4 jambazina

    1 1 Отговор
    Поздрави за юбилея!

    Бира
    Мацки
    Вурст..............и още хубави коли от Бавария!
  • 5 BMw

    0 0 Отговор
    Аз от целия клип разбрах едно - електриката идваща "от миналото" изпревари всички бараки и си замина в "бъдещето", та от следващите 100г. 80 ще са на ток.
  • 6 mediator37

    0 0 Отговор
    От трите "бараки" двете бяха Мини и Ролс-Ройс.
  • 7 JJIvanov небезплатни консултации

    0 0 Отговор
    Всичките показни автомобили са недопустими/определението е НАгло престъпни заради монтирани скенери увреждащи тежко околната среда вместо доказано безопасни фарове каквито BMW десетки години ползваше...

    Съвет да се монтирват само безопасни фарове а не високо активни или високо пробивни иноземни скенери каквито са ксенонови,светодиодни и подобни нарочно монтирани с цел ликвидация на хората на повърноста като опасни вредители..
  • 8 ромпс

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "опсмопсус":

    Ти нали писа, че нямаш собствена кола, а караш само служебни.
    Щом е така, какви мнения въобще можеш да даваш след като нямаш опит с поддръжката на автомобил? Или си поредния комплексар с налепени плакатчета по стените на детската.
  • 9 ЛАМЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "опсмопсус":

    Карай си прогнилия Civic и мълчи...
  • 10 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Следващите сто години бе ен ве ще прави китайски сглобки на копия на японски коли!

    Купих си голф, 6!
  • 11 ромпс

    0 0 Отговор
    Ти нали писа, че нямаш собствена кола, а караш само служебни.
    Щом е така, какви мнения въобще можеш да даваш след като нямаш опит с поддръжката на автомобил? Или си поредния комплексар с налепени плакатчета по стените на детската.Купил си ама не!
  • 12 BMW

    0 0 Отговор
    Хонда,не смеят да правят прогнози дори за следващите 20-год.Еднно цунами и финиш!!!