Last news in Fakti

29 Април, 2016 12:18 21 893 41

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

  • rolls-royce-
  • wraith-
  • bmw-
  • m3-
  • куфар-
  • пътна чанта-
  • аксесоари
Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW - 1

Rolls-Royce пусна в продажба комплект пътни чанти, разработени специално за модела Wraith. Цената им в САЩ е $45 858 или близо $13 000 повече, отколкото струва чисто ново BMW 3er ($33 100).

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Колекцията се състои от три чанти, два куфара и калъф за вечерен тоалет. Оразмерени са така, че да пасват идеално в багажника на Rolls-Royce Wraith, и са изработени от същата кожа, от която се шие салонът на модела.

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Скелетът и дръжките на чантите и куфарите са от въглеродни нишки, а алуминиевите закопчалки на циповете напомнят силуета на Wraith. Колелата са украсени с емблемата на Rolls-Royce, а отстрани е щампована фигурката на "Духът на екстаза".

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW

Куфари за Rolls-Royce струват повече от BMW


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    4 3 Отговор
    Вади парите на глупаците с финес....... ха ха ххааааа
  • 2 Факт

    4 0 Отговор
    Всяка една пазарска чанта струва повече от BMW. Не ново разбира се.
  • 3 АЙДЕ НЕМА НУЖДА

    2 0 Отговор
    .ах ги в куфарите.
  • 4 тони

    5 3 Отговор
    Никога не бих нарекъл глупак човек, който може да си купи Ролс Ройс и куфари за 45000$. Помисли ти къде си, къде живееш и какво караш и тогава раздавай определения на успелите.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Краси

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "тони":

    Само дето според статистиката, болшинството милионери са такива по наследство, т.е. не са забогатели от много акъл или работа.
  • 6 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "тони":

    Ти ако искаш може да обслужваш орално такива хора, но сервилниченето и надупването не са добродетели!
    Като знам кои в България имат Ролс-ове, мога спокойно да ги нарека тъпаци и глупци, защото са с коефициент на интелигентност едноцифрено число!
    Що се касае до тези куфари, те просто олицетворяват неравноправното статукво към момента в света, защото едва ли ще ги ползват инженери или астрофизици!

    Коментиран от #10

  • 7 Един успял който не завижда

    3 1 Отговор
    Типичното мислене на Бай Ганьо! Не се изказвайте неподготвени, за неща които не разбирате. Нормално е човек, който крета на 700 лв заплата да намира за лудост покупката на такъв тип луксозна стока. В живота всеки се стреми и към финансов успех, дори бих казал, че напоследък това става основна цела. Хора които са милионери или успели със сигурност имат повече капацитет или находчивост от средностатистическия Бай Ганьо. Ок, може би някои са по наследство, но нали преди това тате или дядо е изкарал парите с акъл. И въпросните глупаци дето купуват куфари за по $40 000, преди това са намерили начин по който да вадят парите на обикновения човечец... било то продавайки му кока кола или KFC... Говоря за общия случай, винаги има изключения :)

    Такъв тип стоки са силно надценени, защото те са по-скоро символ, а не вещ която е ползотворна. Както и един ROLEX - има модели по $50 000, които показват времето също толкова точно колкото едно CASIO. Въпросът е дали можеш да си позволиш такъв начин на живот :)

    Коментиран от #8, #9, #11

  • 8 efendi CANDE

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Един успял който не завижда":

    приятелу това което го написа е вярно съгласен съм със теб даже ще го запазя за да ми напомня
  • 9 Bat Sande

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Един успял който не завижда":

    Следващите въпроси са дали искаш и дали трябва да го правиш, след като вече имаш тази възможност. Защото според мен е израз на върховна снобария и избиване на комплекси, хора които нямат родове с дълбоки традиции и потекло да се правят на такива.
    Както всички знаем много хора поне в БГ страдат от този комплекс и купуват неща само заради опаковката, а не заради съдържанието...заради това как ще изглеждат в очите на другите, което е много жалко според мен.
  • 10 Мишка

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Да нареш глупак човек който има (независимо по какъв начин изкарани) повече пари от теб е типично българска черта.
    Абе умник ти като си "по-умен" що не караш Ролс-Ройс и не живееш в имение за мильони?Що си слуга и бачкаш за по-тъпи от тебе а не те да бачкат за теб?Като си толкова интелигентен що не си направи бизнес и не стана мильонер а се свря в панелката и бачкаш 12часа на минимална надница?
    Аиде сега кажи че тва "умните" сте се ощетени и подтиснати.Да ощетени и подтиснати сте от към сиво вещество.

    Коментиран от #15

  • 11 За това сме на това дередже

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Един успял който не завижда":

    Напълно си прав. Точно заради това мислене на 90% от нацията ни, ние не можем да се развиваме. Тук всеки е по-умен, по-можещ и по каквото и да се сетиш от останалия свят, да не говорим за по-богатия от нас... Прекланям се пред номер 6, бих искал ти да си моя ментор и ние двамата да бъдем с коефициент на интелигентност поне четири цифрено число.
  • 12 НикиД

    1 2 Отговор
    само едно ще ти кажа - истински богат е не този, който има много, а онзи, който се нуждае от малко. щом има глупаци, които са готови да дадат 45 000 долара за някакви скапани куфари в желанието си да се почувстват велики, законно право е на ролс ройс, разбирай бмв, да им вземат парите!
  • 13 Rolls Royce

    1 0 Отговор
    Много стил и класа събрани в тези произведения на изкуството. КРАСОТА!!! Ако мога някога бих си купил RR това е символ на успелите в бизнеса(до тогава дано и за куфари да има ;) ) просто върха на сладоледа....
    В България почти всички с много малко изключения се завижда на имащите, можещите и оправните именно поради тази причина се гледа да им се пречи и да се съботират за да останат на по-долно ниво....

    Коментиран от #14

  • 14 Посетител

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Rolls Royce":

    Кои са имащите, "можещите" и "оправните" в България, би ли пояснил? Делян Пеевски ли? Георги Гергов ли? Иво Недялков ли? Черепът ли? Истински можещите и оправните са имащи (с известни изключения, разбира се) в чужбина, извън България. Имащите в тази нещастна страна са или подставени лица на мафиоти, или ояли се с власт политици, или разни футболисти, чалгаджии... Такива хора, с нищо не допринесли за доброто на страната, напротив - забогатяли за сметка на окраденото от държавата, е закономерно да бъдат МРАЗЕНИ (това няма нищо общо със завиждането)!
  • 15 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мишка":

    Не мога да разбера защо се напъваш да покажеш колко си глупав? Ако имаш милЬони, то напълно затвърждаваш постулатът, че в България те се печелят от неграмотни наглеци!
    Пък това за панелката и 12-те часа работа, явно си го научил от родата си, защото си ясен пример на поговорката: "Пази Боже, сляпо да прогледа".
    И накрая ще те помоля да дадеш пример на някой лекар, инженер или астрофизик, който кара Ролс?! Май няма такива, а? Но това са хората които оставят нещо след себе си и са важни за света, а не такива фекалотворци като теб, които ще изчезнат в сингулярността на собствената си ентропия!

    Коментиран от #18

  • 16 Bu40

    1 0 Отговор
    Смрденье на престиж от багажника!
  • 17 Шака Зулу

    0 0 Отговор
    Сега ша ви кажа защо!
  • 18 Мишка

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Гостенино.Явно си гост и на тая земя.Защото Съм сигурен че чакаш на готово да ти сложат на софрата.За това ще се задоволявяш с това което ти подхвърлят.
    И да знам какво е да бачкаш не само по 12 но и по 20-24часа.Но не и за 500лв на месец а понякога за толкова и повече на час.И да глупав Съм.Глупав защото останах в България и се опитвам да направя нещо за страната Си и хората.Но явно с толкова "умни" "знаещи" и "интелигентни" "хора" покрай Мен пукащи се от завист когато видят че надигаш глава от калта тая страна скоро няма да просперира.
    Явно в България на почит са само тия дето газят и мачкат.За да има срещу кой да си изливат злобата без да смеят да се оплакват.
    Злобей си гостенино не Ми пречиш.Никога не Съм живял нито Аз нито някой от родата Ми в панелка няма и да живея.Рода Ми винаги са наемали такива като теб за работа и никога не са били наемници.Така че не се притеснявай за Мен.Мойте деди са Ме учили как се изкарват пари за това знам.Просто генетика.

    Коментиран от #19, #21

  • 19 Yeah

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мишка":

    Cool story bro
  • 20 и 750 лв са пари

    0 0 Отговор
    Ти пък като работиш по 24 часа, кога намери време да драскаш тук.
    Аз например работя за 750 лв., но не знам някой да иска да ме претрепе или да ми взриви колата. Делът на богатите хора в България, спечелили парите си по честен начин, включително и първия си милион е нищожен, но нали знаете приказката за баницата ...
  • 21 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мишка":

    Сам не осъзнаваш как се излагаш! Аз те питам за учени, инженери или лекари с Ролс-ове, ти пишеш само за себе си с главни букви! Изобщо ли не осмисляш колко си нелеп, че държиш типично по детски винаги да пишеш последен, вместо да проявиш малко достойнство и да замълчиш?!
    Замини за чужбина да те видим с тази наглост и тъпотия, колко ще преуспееш и колко си велик! И изобщо какво създаваш, за да имаш наглостта да се имаш за повече от обикновените хора - имаш завод за лазерни фарове, произвеждаш OLED панели, създаваш композитни материали използващи въглеродни нишки, разработваш софтуер или синтезираш гориво от водород?
    Крайно идиотски е целия обмен на калий, който пак ще те накара да напишеш някоя неграмотна самохвална простотия, въпреки че писането на мнения не е задължително!
  • 22 mmMM

    0 0 Отговор
    Мишката е идеалист по рождение и възпитание, за което евала, ама не му е работа да се пали по българските реалности. В България няма хора, които да имат наистина много пари и да са ги спечелили по честен начин. Има успешни бизнесмени, верно, но тези, които печелят по честен начин не са много, и не печелят чак толкова. За да караш ролс в бг, трябва да си човек на партията, ням друг начин. Всички останали гарги, които се опитат да си подадат главата над блатото - или им вземат бизнеса, или им резват кратуните. Трето положение няма засега.
    Поздрави на плюещите съграждани - това е положението.

    Коментиран от #23, #32

  • 23 Мишка

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "mmMM":

    Благодаря приятелю за разбирането.Не Съм идеалист.Просто Съм реалист.И за това някой песимисти не Ме разбират.За тях е по-лесно да плюят псуват и убиждат.И в България има много успешни коректни бизнесмени който печелят добре но не го показват.
    Гостенино ще ти отговоря и на теб.
    Ролс-Ройс никога не Ми е бил мечта и за това не водя статистика на колите и собствениците им.Но това не Ми пречи да уважавам и да се възхищавам на това пройзведение на автомобилния лукс и съвършенство.
    Ще ти отговоря и за чужбина.
    Не Ми трябва да заминавам.Аз ходя постоянно и се връщам.И не само в Европа.Имам клиенти и партньори навсякъде.Работя с чужбина и печеля от това.Така че нямам проблем в мечтаната ти чужбина.
    и750 лв са пари друже.И Аз нямам проблем със сигурността.Нямам охрана никой не Ме е нападал нито взривявал.Спя спокойно.Незнам какво работиш за тия 750лв но при мен тия пари чистачката в офиса ги взема на месец при 4 часов работен ден.Е това примирение на българина ме дразни.А после злобее що бил зле.

    Коментиран от #25

  • 24 sososoos

    0 0 Отговор
    Мишка! :-) Добре де, що не си наемеш учител по български? За 7 кинта на час. Очевидно имаш нужда... За 1 час изкарваш колкото за 71.43 часа уроци а се скръндзаш?! В краен случай, може и чистачката на офиса да ти помогне! :-)
  • 25 Yeah

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мишка":

    Now is really cool story bro
  • 26 БГ Аристократ

    2 0 Отговор
    Като гледам форумът нещо много е загрубял, като частично прави са и двете страни. Мишката генетично би трябвало да е потомък на пластмасаджии или бармани защото по времето на комунизма само те и подобни на тях изкарваха добри пари. Днес също добре се препитават "бизнесмените" които крадат от държавните или европейските пари. Забравих за още един тесен кръг на червените величия и техните наследници с готовите пари, но явно Мишката не е от тях, защото ако беше от този кръг, то с неговата генетика преди 1944г. трябва да е потомък на овчари или обущари а той претендира за аристократична генетика.
  • 27 Десислав Попов

    1 1 Отговор
    Струват повече,затова пък ще се развалят по-малко от едно БМВ 3-ка

    Коментиран от #28

  • 28 Fake

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Десислав Попов":

    По добре е да си купиш куфар от колкото Бмв , куфара ще надживее в пъти бмв то , абсолютно си прав пич :D
  • 29 До мишката

    2 1 Отговор
    Абе мишка, добре си се кръстил- малко и страхливо създание. Много си отворен в нета , но се чудя дали и на живо говориш така на хората. Те такива като тебе се дръвчат само в нета. И дори и за момент да допуснем, че имаш близък образ до този ,с който се представяш и се държиш така, то със сигурност ще ти трябва доста скъпо струващ пластичен хирург да ти върне обратно всички зъби и да ти сглоби челюстта и главата след подобен разговор на живо с някой, където не е свикнал да се примирява , както ти казваш.

    Коментиран от #34

  • 30 1234

    0 2 Отговор
    Господин пуши пура пред хотел,
    Приближава го просяк и пита колко струва пурата която пуши
    Господиът отговаря че едната струва $100
    Просякът в шок попитал колко пуши на ден
    Господинът отговорил че обикновенно около 4-5 на ден
    Просякът започнал да се кара на господинът и му казал че ако в продължение на 3 години ще може да купи хотелът пред който говорили
    Тогава господинът попитал просякът дали той пуши пури?
    След като просякът отговорил че не пуши, господинът го попитал защо тогава не го купи той?
  • 31 мики

    2 0 Отговор
    Оставете човека да си мишкарства.
  • 32 хХх

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "mmMM":

    Сигурно наи-точноият коментар от всичките. А за тези, които говорят, че били умни и за това изкарвали пари в БГ... едва ли наистина си вярват. На никой не му дават да надигне глава, защото валстимащите не искат съпротива. Или си с тях и ти дават по някоя друга троха или ти изземват всичко и обратно в блатото :)
  • 33 3starChinaCorporation

    0 0 Отговор
    Пропуснахте къде са произведени.... Но така или иначе се досещаме. Най-вероятно в същия завод където се произвеждат и простичките Самсонайт. Само цената е различна :D
  • 34 Мишка

    0 2 Отговор

    До коментар #29 от "До мишката":

    Много интересени коментари на типично комплексирани нискоинтелигентени индивиди.С две думи типични Ганьовци.
    Ами добре бе смелчаго като нямаш интелект поне дано имаш мускули.
    Не Съм два метра и двеста кила но ако мислиш че Ми пука ти колко си жестоко се лъжеш.Такива отворковци Съм ги виждал много но за жалост и смелостта им е колкото акъла....... равна на нула.
    За жалост това е действителността в България.Простотия злоба завист и търсене все друг да ни е виновен за неуспеха.И да така говоря и в живота.Истината право в очите и за това се сматам за Мъж а не ревящ лигльо.И не до сега не Ми е трябвал нито пластичен нито обикновен хирург.Защото хората който не се примиряват разбират за какво говоря и Сме на едно мнение а останалите....примирените......просто само мечтаят и се примиряват псувайки тихичко зад гърба Ми.
    1234 ви го е написал най-точно.Четете и си взимайте поуки.
    Весели празници.Наздраве.
  • 35 o&k

    4 0 Отговор
    Мен ако ме питате и една торба от БИЛА трябва да е по скъпа от беенве защото поне става за нещо !!!
  • 36 Била

    1 1 Отговор
    От беенве може, но нe и от беемве (BMW). Съдейки по продажбите им доста хора са на мнение, че стават за нещо...
  • 37 ПППППППП

    1 0 Отговор
    Мом4ета,тези които произвеждат тези коли (и куфари),едва ли се интересуват от нас,от жалкия ни скапан живот,роби на бг системата,работещи за 500 жалки лева.Те дори си нямат представа 4е ние съществуваме.тях не ги интересуваме ние.Те се интересуват ит съвсем другу хора.хора които само за вечеря си поръ4ват бутилка вино от 1000 долара. Коментирате нещо което дори не разбирате.
  • 38 Читател

    1 0 Отговор
    Мишка, марш в училище, че като гледам колко неграмотно пишеш, едва ли имаш завършен 3-ти клас.
    Има голяма разлика м/у "И" и "Й", не знаеш кога да използваш "О" и "У". За препинателни знаци няма да ти говоря - едва ли си чувал за тях :)
  • 39 Гост

    0 0 Отговор
    За тия пари има и по-полезни неща - къщи, вили, гори, ниви и т.н. А ако някой все пак иска да си дава парите за безмислици - продават позлатени камъни за правене на жабки с кожен калъф.
  • 40 ВЕРТЪ

    0 0 Отговор
    Мого прост и завистлив тоя българския народ!
  • 41 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    0 0 Отговор
    искам тъкива куфари