Last news in Fakti

4 Май, 2016 15:06 9 678 7

Как да разпознаем силиконовите гърди?

  • силикон-
  • гърди

В повечето случаи напомпаните "силиконки" се разпознават и от самолет, но има и много добри пластични хирурзи, както и жени с не толкова големи амбиции. При тези случаи е трудно да се разпознае дали в бюста има силиконови импланти или няма. Как да разберем дали даден женски бюст е естествен, отговор ни дава тайландския модел Wichooda Cheuychom. Тя изключва светлината в стаята и включва светкавиците на два смартфона като фенерчета. Доближавайки ги до гърдите си имплантите от силикон започват издайнически да светят. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    0 0 Отговор
    И за какво ни е да ги разпознаваме?А и в БГ родните ни бръмчилки си личат от километри
  • 2 jambazina

    0 0 Отговор
    Искам да я водя на клуб, ще си нося и двата телефона.
  • 3 да уточним

    0 0 Отговор
    Силикона не ни пречи. Ама изобщо!
  • 4 бай рибар

    0 0 Отговор
    Хаха сега купувайте по 1 рибарски челник, гасете лампата и глеЙте дали кълвете на изкуствени примамки - силикон или само на естествена стръв ;)
    Предлагам следващата генерация импланти да са си направо с фосфорициращ силикон за да намират неориантираните гърдите по-лесно в тъмното :)

    Коментиран от #5

  • 5 656

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "бай рибар":

    И силикона да е такъв че да свети на неоново осветление, като белите дрешки....е тогава да видиш майтап
  • 6 Нафарфорий

    2 0 Отговор
    Не ми пука естествени ли са, пластмасови ли са - за мен е важно да са големи. Даже първият вариант е по-лош тъй като естествените рано или късно заприличват на калъфка за възглавница!
  • 7 СВЕТЕЩ ФАЛОС

    0 0 Отговор
    Да ви имам проблемите