Last news in Fakti

12 Май, 2016 16:45 2 330 1

WhatsApp вече и за компютър

  • whatsapp-
  • pc
WhatsApp вече и за компютър - 1

Месинджърът WhatsApp, който се използва от над милиард ползватели по целия свят вече има и версия за персонален компютър. Новото десктоп приложение работи под операционни системи Windows и OS Х. 

Тази крачка беше очаквана още преди няколко години, но незнайно защо разработчиците на програмата се забавиха толкова много. Сега обаче те са още по-силен конкурент на Viber и Skype.

Новото приложение обаче има и минуси. То може да се инсталира на Windows 8 и на по-новите версии, но не е предназначена за по-стари версии на Windows, а те все още се ползват от доста потребители.

Иначе новото приложение може да се свали безплатно от официалния сайт на компанията. След инсталиране е нужно сканиране на QR-код, който се появява на екрана. Сканирането става със собственият ви смартфон.WhatsApp вече и за компютър


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    whatsapp може да се полва бързо и лесно през браузър -
    web . whatsapp . com