Last news in Fakti

26 Май, 2016 14:22 6 455 4

Пешеходна разходка с велосипед

  • lopifit-
  • велосипед
Пешеходна разходка с велосипед - 1
Ако въртенето на педали не е от любимите ви занимания, но все пак искате да се придвижвате по-бързо с помощта на екологично превозно средство и все едно сте на велосипед, то новото изобретение Lopifit е точно за вас. Иновацията представлява електрически велосипед, но вместо педали е монтирана пътека за бягане/ходене.Пешеходна разходка с велосипед

Според мнозина от холандците, изпитали първи иновацията, това е най-удобното средство за придвижване. Lopifit е снабден с електромотор Quantum, позволяващ да се придвижвате четири пъти по-бързо, отколкото с велосипед. С едно зареждане на батерията може да бъде изминато разстояние от 55 километра. Цената на Lopifit е €1899.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А сега де

    1 0 Отговор
    Абсолютна глупост по ред причини. По добре един ел.скутер.
  • 2 Мързел

    0 0 Отговор
    След като с едно зареждан този Lopifit изминава 55 км трябва ли въобще да "ходя" върху него, мога просто да си седя прав и да си давам газ(ток).
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Ако пътечката задвижваше това недоразумение на велосипед, щеше да има някакъв смисъл. Тези 55 километра защо не пишат, че са по хоризонтално трасе. Имам 2 електрички (скутер и колело) и като преход по разнообразен терен правят максимум 25 километра пробег. Батериите са им литий-йон.
  • 4 Проучил преди да коментира

    0 0 Отговор
    55 км могат да се изминат при предварително заредена на ток батерия, и с непрекъснато "ходене", пестящо изразходването на батерията. Ако само се возиш по равно пробегът е около 25 км.
    А за "незнайко" има опция за 100% задвижване само от ходенето/тичането : http://woman.hotnews.bg/n/neobichajni-fitnes-uredi-hodeshto-kolelo.18782.html