Last news in Fakti

30 Май, 2016 13:32 1 846 0

Футбол с Opel OnStar

  • футбол-
  • телевизия-
  • opel-
  • onstar
Футбол с Opel OnStar - 1

Има ли почитател на футбола, който да не познава тази досадна ситуация? Бързате да се приберете за началото на мача на любимия си отбор у дома, където вече са се събрали семейството и приятелите и с нетърпение очаквате да проследите предстоящия двубой по телевизията. И точно тогава, изневиделица попадате в задръстване – понякога то е на магистралата, друг път е в града, но важното е, че не можете да помръднете наникъде.

За клиентите на системата Opel OnStar гореописаният сценарий не е толкова страшен, тъй като благодарение на предимствата на Wi-Fi точка за достъп до интернет с 4G LTE мобилна връзка, те могат да  осигурят едновременна високоскоростна връзка с мрежата с до седем мобилни устройства. Вградената 4G LTE комуникационна структура е създадена специално за използване в автомобила – тя е неразделна част от бордовото електрооборудване и използва външна антена за подобряване на мобилната връзка и гарантиране на стабилен интернет.

Тъй като системата OnStar използва отделна, независима SIM карта, капсулована в нейния модул, клиентите не се нуждаят от личния си смартфон, за да се възползват от нейните услуги. Тъй като много обществени и платени телевизионни канали вече предлагат възможност за гледане на поточно видео на футболни мачове в реално време и в движение с използване на мобилни устройства, абонатите на системата Opel OnStar могат просто да отбият в най-близката зона за отдих и да се насладят на футболния спектакъл в своя автомобил, вместо да висят изнервени в задръстването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА