Last news in Fakti

19 Юли, 2016 15:10 12 434 15

Mulliner праща Bentayga за риба

  • bentley-
  • mulliner-
  • bentayga-
  • риболов-
  • fly fishing
Mulliner праща Bentayga за риба - 1

Придворното тунинг ателие на Bentley Mulliner представи комплект луксозни такъми за риболов, които пасват идеално в багажника на всъдехода Bentayga. Наборът от аксесоари носи името Fly Fishing в чест на ловенето на риба на муха.

Mulliner праща Bentayga за риба

Комплектът включва специален сандък с кутийки за различните видове стръв и други рибарски принадлежности и четири кожени калъфа за въдици, прикрепени към долната страна на кората на багажника. Предвидени са и чанти за кепчета, които се фиксират странично.

Mulliner праща Bentayga за риба

От Mulliner не са забравили за калните ботуши, които могат да се сушат в специална кутия. Комплектът Fly Fishing включва също водонепромокаемо покритие за защита на пода на багажника и електронен обезвлажнител на въздуха. Повечето детайли са тапицирани с ръчно обработена кожа.

Mulliner праща Bentayga за риба

Mulliner праща Bentayga за риба

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VW GOLF 4

    1 0 Отговор
    За българския пазар трябва да пуснат луксозни касетки за компоти и чували за картофи, които да пасват на багажника на Bentayga, както и кора за 25 яйца за задната кора, че да може бековете, дето ще си го купят да не се чудят как да си пренсат армаганите от село.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "VW GOLF 4":

    Хаххахаха!!!
    Направо ми напълни душата. :)
    Само не видях да са предвидили бидон за уловените риби!!

    Коментиран от #4

  • 3 Танкист

    1 0 Отговор
    ами не е нужен щото в англииско нямаш право да си вземеш сладководната риба, трябва да я пуснеш обратно. Пък риболова на океана с муха не че не е възможен ама не го практикуват по принцип заради размера на рибите. Към коментара от голфа що да не си мъкнат чица от село бе , само от супермаркета ли може? Но ако искам да бъда честен цялата концепция на свръхлуксозен автомобил който по презумция трябва да е мултифункционален да се ползва по полянки, къмпинги и извън пътя е меко казано сбъркана и подчинена само и единственно на чистата и непродправена снобарщина и болна гъзария.
  • 4 хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Няма резервоар за жива риба, защото собствениците на Bentayga-и не ходят до тоалетната от което може да се заключи, че не се хранят и не пият вода :)
    Изключение правят тези от българския пазар, както е написал човека от коментар 1 в тази версия вероятно поради спецификата, ще трябва да се добави и тоалетна с 4 ролки хартия, че мнооо матрЯл :)))
    Очаквайте за БГ пазара и версията Bentayga - Kifla от тунинг ателието Mollarka

    "Ся някой ще каже "гроздето е кисело" не само е кисело направо си е вкиснато ха ха
  • 5 БАСИ

    0 0 Отговор
    Няма как един истински рибар да се почувства в свои води зад волана или пред багажника на подобен комичен, позьорски и снобарски автомобил. Това е кола подходяща за участие в клип-кавър на клипа на Пайнер - Рибна фиеста, но не и за истински рибари и въобще хора с всичкия си !!!
  • 6 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Къде е юмезето дето ше го дърпа
  • 7 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Повече за гъзария от колкото за ловене на риба.
  • 8 ПЕПИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "VW GOLF 4":

    Хора аз си поръчвам мислете каквото си искате
  • 9 киро

    0 0 Отговор
    А за уловената риба мястото къде е !? И после където се хванеш - волан ,колани, скоростен лост ще смърдят на риба ! Абе по-добре да си купиш друга кола за риба и тая само по жълтите павета !
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Колеги,
    някои хора наистина имат много пари, ама много ей.
    И повечето са по- възрастни, които се нуждаят от релакс с хоби занимания. Тези хора, колеги, просто си живеят така съвсем нормално. За тях това е тяхното ежедневие. Те не се фукат с това. За тях това е просто придобивка, с която ще оползотворят едно известно време с техни си колеги и мохабет.
    И така, колеги, има дълго да ви разказвам, но всяка етнос с различни обичаи и възгледи.
    Да сте живи и здрави.

    Коментиран от #11

  • 11 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Правилно ме описа, благодаря!
  • 12 незнайко

    0 0 Отговор
    Кич и пак кич. Това е най правилното определение. Защо да не е така щом е БЕНТЛИ. Затова света е на този хал. Едни се чудят къде да си харчат крадените пари а други как да вържат бюджета си. На рибата и е все едно кой я лови и с какво.
  • 13 tikvata boiko

    0 0 Отговор
    С част от парите от винетките ще си купя едно такова, да си ловя рибка в гьоловете покрай Банкя :)
  • 14 БОБИКОМ

    0 0 Отговор
    за тия пари за бентлито ще си купя 10 много по качествени вседехода и щяха да ми останат пари за най модерните такъми и за риболов цял живот

    Коментиран от #15

  • 15 някой си там

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "БОБИКОМ":

    :Д верно ли ва :д