Last news in Fakti

21 Юли, 2016 13:35 10 232 8

Ловец на покемони блъсна патрулка

  • pokemon go-
  • инцидент-
  • катастрофа
Ловец на покемони блъсна патрулка - 1

Камера от екипировката на полицай от Балтимор засне как водач на Toyota RAV4 се удря с пълна скорост в патрулния му автомобил заради новата игра с добавена реалност Pokemon GO. За щастие при инцидента няма пострадали.

Шофьорът на японския кросоувър така се улисал в лова на покемони, че забравил да гледа пътя. В клипа може да се види как на излизане от колата след катастрофата виновникът се тюхка: "Така ми се пада, като играя тая смотана игра!"

Pokemon GO излезе на пазара на мобилни приложения на 6 юли и моментално се превърна в най-успешната игра на Nintendo и моментално се превърна в мания за милиони по цял свят. Само за седмица след пускането на играта стойността на компанията се увеличи с $8 млрд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Ето защо след 10-15 години автономните коли ще бъдат задължителни , а шофирането от хора по обществени пътища забранено
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    проблема е че има идиоти които се занимават с глупости - ловят ми покемони!!! не е ли за деца?
    измислил съм игра - хванеме за х'я . Сваляйте не се щадете :)
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    имало е , има и ще има , и то занимаващи се и с много други и по-глупави и по-опасни неща , затова единствения начин е човека да се премахне от трафика и то без право на избор
  • 4 Кобрата

    2 0 Отговор
    Болни моцъци са тези, които позволяват една игра да им контролира съзнанието

    Коментиран от #5

  • 5 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кобрата":

    Самата истина!Каква простотия командва ги като зомбита.Е.аси простотията.Тоя дето я е измислил цял живот трябва да беликартофи в стола на някой рудник.
  • 6 DBS

    0 0 Отговор
    Ми така е то.... докато тия ловят покемони,други ловят "бенджамини" за тяхна сметка
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Вече и в София има две катастрофи заради тази игра . Още някой съмнява ли се , че хората са НЕПРИГОДНИ да управляват автомобил ?
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Изобщо над 65% от катастрофите по статистика се дължат на отклонено внимание от водача , без значение за какво , още ли ще твърдите , че хората са по-надеждни