28 Юли, 2016 12:23 2 725 0

Apple продаде над милиард iPhone

  • iphone-
  • apple
Apple продаде над милиард iPhone - 1

Генералният директор на Apple Тим Кук официално обяви, че миналата седмица компанията е продала своя милиарден екземпляр от смартфоните iPhone. Кук каза още, че фирмата никога не си е поставяла за цел да продава повече от другите.

Основната задача на Apple е да създава най-добрите продукти. Според него iPhone е толкова иновативен, че дори е изменил света, като е станал неотменна част от живота на милиони хора.Apple продаде над милиард iPhone

Първият iPhone се появява на бял свят през 2007 година. За девет години компанията пуска девет поколения на известния смартфон. Очакванията сега са, че новият iPhone ще се появи на бял свят през септември тази година.

Според слуховете, това ще е своеобразен фейслифт и тазгодишната иновация ще е с минимални изменения в дизайна. Кардинално обновление на "ябълковия" смартфон се предвижда през 2017 година.Apple продаде над милиард iPhone


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА