Last news in Fakti

15 Август, 2016 08:58 7 993 1

Изцяло електрическо Subaru

  • subaru-
  • електрическо-
  • sgp
Изцяло електрическо Subaru - 1

Японската компания Subaru ще разработи нов кросоувър, който ще се задвижва от електричество. Според японското издание Nikkan Kogyo Shimbun този автомобил ще се появи на бял свят през 2021 година и ще бъде построен на базата на едно от следващите поколения на моделите Forester или Outback.

По-конкретно за създаването на електрическото Subaru основна роля ще играе новата глобална модулна платформа SGP (Subaru Global Platform). Според японското издание иновацията ще е изпълнена в стила на концепцията Viziv, която дебютира на салона в Токио през миналата година.

Самата нова платформа SGP дебютира с новата Impreza. Шасито, на което ще се правят новите модели на Subaru позволява да бъде увеличена здравината на конструкцията с феноменалните 70%, като освен това, благодарение пак на нея, кренът в завоите ще бъде намален наполовина. На базата SGP могат да се разработват, както автомобили с ДВГ, така и хибриди, и изцяло електрически возила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНН

    1 0 Отговор
    Жалко че ще се появи чак през 2021