Last news in Fakti

26 Август, 2016 04:00 2 141 3

Нови двигатели за Harley-Davidson

  • harley-davidson-
  • milwaukee eight

Един от най-известните производители на мотоциклети, представи ново поколение двигатели за красивите си творения. Според производителя, изцяло новите агрегати под името Milwaukee Eight, ще предлагат повече мощност, въртящ момент, по-малко вибрации, по-добро охлаждане и по-добър звук, който е възлов за поколенията фенове на марката. В сравнение със стария двигател, тук нютонметрите са увеличени с цели 10 процента, което се дължи и на подобрения с цели 50 % поток на въздуха към горивната камера и увеличената компресия. Вибрациите са намалени благодарение на нови тампони на двигателя и вътрешен балансьор на коляновия вал. Звукът от своя страна е изчистен и по-отчетлив с елиминирането на редица механични шумове. Вариантите на Milwaukee Eight са три - два 1750 кубикови с маслено и водно охлаждане и един 1870 кубиков с водно охлаждане. Все още информацията е оскъдна, но очакване този производител да не разочарова феновете си по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Я по-добре да споделят кой им помогна на ХД да го направят тоя двигател, щото не са известни с много добро качество на машинариите си.
  • 2 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Като гледам двигателя на картинките е с въздушно охлаждане ?!
  • 3 дивака

    0 0 Отговор
    признавам двигатели на които всички кабели и маркучи са скрити - компактни и красиви да са