27 Август, 2016 04:00 2 306 1

Хидравличната преса и въглеродните влакна

  • хидравлична-
  • преса-
  • карбон

Възможностие за разрушение с помоща на хидравличния натиск са милиони. Малко са материалите, които могат да издържат на силата ѝ от десетки тонове. Този път творецът на клиповете ще премине към един от тези материали, който е пословичен със здравината си и лекотата, като в последно време се използва за създаването на редица от частите на по-скъпите спортни автомобили - карбона. Честно казано, очаквахме повече затруднения от въглеродните влакна, но въпреки това начинът, по който се разграждат ни изненада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    При катастрофа материалите са подложени на моментно напрежение за части от секундата, а не ги гнявят по този начин бавно и мъчително.