Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 15:05 14 606 7

Още един японски производител на автомобили

  • yamaha-
  • автомобили
Още един японски производител на автомобили - 1

Представителите на известната мотоциклетна компания Yamaha неведнъж намекват, че желаят да се включат и в производството на автомобили. Това им желание най-сетне ще стане факт, като първия им автомобил ще е от рода на т.нар. суперкари.

Серийната версия ще се прави на база показаната концепция Sports Ride (на снимките). Този прототип беше представен на автомобилното изложение в Токио през ноември миналата година.

Още тогава специалистите определиха дизайнът като спорен, но от Yamaha казаха, че той е повлиян от мотоциклетите. Към момента всякаква информация, касаеща двигател, трансмисия и ТТ данни не е налична.Още един японски производител на автомобили


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай джап

    1 0 Отговор
    Ямаха правят най-добрите двигатели за лодки и едни от най-добрите мотоциклети, така че не е като да не разбират от двигатели ;) С "ламарините" все, ще се оправят.....аве всичко, ще е на ниво иначе, ще има харакирита.
    Да му мисли конкуренцията :)

    Коментиран от #2

  • 2 2399

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай джап":

    Най-добрите двигатели за лодки са Mercury Marine или "живак във вените"
  • 3 вектор

    1 0 Отговор
    Хубаво ще е да почнат да правят народни автомобили като Тойота,ако ги задминат ще е супер
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Ямаха от 10ки години работят по доработката на автомобилни двигатели, знаят как да направят хубав двигател, тяхна е разработката за изместен център на колянов вал и биг-бенг ред на запалване, при който 4ц - редови двигател развърта бързо, но има и въртящ момент като двуцилиндров с голяма кубатура. Дано направят кола.
  • 5 Бончо

    1 0 Отговор
    Едно допълнение: от години Ямаха правят спортните двигатели на Тойота, навремето правеха двигателите за селика и корола в световния рали шампионат, после двигателя за Ф1 и наточените Лексуси (нещо АМГ на лексус)
  • 6 йгх

    0 0 Отговор
    Копирали от Пагани Хуайра, копирали та са се забравили.

    Коментиран от #7

  • 7 656

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "йгх":

    Майтап няма, и аз се чудех на коя ми прилича но ти ме подсети.....