Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 16:11 9 541 1

Най-малкият телефон със сензорен екран

  • v-phone-
  • vphone s8
Най-малкият телефон със сензорен екран - 1

Китайската компания V-Phone е решила да изпъкне сред останалите производители на смартфони с устройство, чиито размери са пълна противоположност на модата от последните години. Vphone S8 е рекламиран като "най-малкия телефон със сензорен екран в света", макар че характеристиките му го причисляват по-скоро към умните часовници с функция за разговори.

Най-малкият телефон със сензорен екран

Джаджата има размери 46.7x37.3x9.9 мм и тежи 30 грама. 1.54-инчовият дисплей с леко заоблени ъгли е покрит със закалено стъкло 2.5 D.

Най-малкият телефон със сензорен екран

В алуминиевия корпус има процесор MediaTek MT2502, 64 MB оперативна и 128 GB вградена памет, модул Bluetooth 4.0, датчик за сърдечен ритъм и светлинен сензор, крачкомер, 3.5-милиметров аудио изход, micro-USB, FM-радио и акумулатор с капацитет 380 mAh. Предвиден е слот за една SIM карта и възможност за работа на честоти 850/900/1800/1900 MHz.

Най-малкият телефон със сензорен екран

Vphone S8 може да работи като допълнение за смартфон с Android или iOS, изобразявайки на екрана си информация за входящите повиквания, съобщения и друга информация. Това елиминира нуждата всеки път да се изважда от джоба или чантата основното устройство, макар да не е ясно точно как се ползва миниатюрното апаратче - на корпуса му няма място за закрепване на верижка.

Най-малкият телефон със сензорен екран

Най-малкият телефон със сензорен екран се предлага в черно и сребристо. Цената е $30.

Най-малкият телефон със сензорен екран

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    "и 128 GB вградена памет"- майко мила страшен звяр...