Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 10:00 1 829 0

Домашна музика от Naim и Bentley с 450 вата

  • naim-
  • bentley

Производителят, който снабдява луксозните автомобили на Bentley се нарича Naim и сега освен за тях предлага и решения за дома. Двата варианта са наречени Mu-so и Mu-so qb и са въоражени с мощност от съответно 450 и 300 вата. Това става благодарение на шест говорителя с мощност от 75 вата при по-мощния и четири по 50 вата плюс един стоватов при qb. Вътрешноста е създадена от Naim, докато в дизайна автопроизводителя има пряка намеса, като това най-много се забелязва в контролния джойстик. 

Възможностите за свързване са общо взето всички възможни, като това включва AUX вход, USB, Wi-Fi/Ethernet, Bluetooth и Apple AirPlay, а поддържа и TIDAL, Spotify Connect и vTuner. Като може да се свържат общо пет колони в едно чрез Android илиiOS. Продуктите могат да бъдат поръчани във всяко представителство на компанията на цена от 1694 долара за Mu-so и 1108 долара за Mu-so qb или с около 100-200 долара над нормалните модели на Naim.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА