Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 14:55 23 843 4

Шефове на Samsung молят на колене прошка за Galaxy Note 7

  • samsung-
  • galaxy note 7
Шефове на Samsung молят на колене прошка за Galaxy Note 7 - 1

23-ма висши мениджъри от ръководството на Samsung паднаха на колене пред инвеститори и клиенти в знак на покаяние заради скандала със самозапалващите се смартфони Galaxy Note 7. Публичното извинение с биене на чела в пода се е състояло на сцена в китайския град Шъдзяджуан, съобщава сингапурският в. The Straits Times.

Шефове на Samsung молят на колене прошка за Galaxy Note 7

Samsung изтегли Galaxy Note 7 от пазара след десетки случаи на пожар, предизвикан от взрив на батерията. След неуспешен опит дефектните апарати да бъдат заменени с нова партида, за която корейците твърдяха, че има безопасни акумулатори, производството на модела бе преустановено окончателно.

В Китай е прието човек да пада на колене в знак на поклонение пред боговете, за да отдаде почит на възрастни хора или за да изрази особена почит към някого. Поднебесната е един от най-важните пазари за Samsung и жестът на корейските мениджъри е напълно обясним.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шамара

    0 0 Отговор
    Ето така българите трябва да се кланяме всеки ден за да станеме хора
  • 2 Николай

    0 0 Отговор
    В България не става,трябва да стоим само наведени!!!
  • 3 българин

    0 0 Отговор
    Ние българите няма нужда се се кланяме на някои.Но вие двамата си стоите наг.зени и поклонени.По това се познава че не сте..

    Коментиран от #4

  • 4 Компота

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Да не се окаже че ти си баш м..е.чията ?