7 Ноември, 2016 15:19 5 825 2

Първият OLED Amilight телевизор в света може да бъде ваш

  • oled amilight телевизор

Изберете най-добрите филми, игри и сериали на годината

Коледа наближава и е време за подаръци. А какво по-хубаво от един огромен 55-инчов 4К OLED телевизор Philips с Ambilight? Не, няма да трябва да извадите сериозна сума пари, тъй като можете да го спечелите. Това е наградата в тазгодишните награди HiEnd Entertainment Content Awards 2016-2017 (ECA), в които вие, потребителите, избирате най-добрите филми, сериали, игри, музика и приложения на годината. Това става на специалния сайт ea2016.hicomm.bg/eca.

След като дадете вашия вот, просто трябва да се регистрирате в една лесна стъпка и вече сте в томболата  за спечелване на един от най-добрите и интересни телевизори на годината. Телевизор, който е първият по рода си – 55-инчовият екран разчита на OLED технологията, която се справя по поразителен начин с черния цвят, а ярките цветове изпъкват във всяка ситуация. Те са подкрепени и от тристранния Ambilight, който оформя корона от светлина около телевизора. Истинско потапяне в любимия филм!

Гласуването в HiEnd ECA 2016-2017 продължава до 2 декември 2016 година. А ако искате да увеличите шанса си за награда, всеки трима приятели, които поканите и гласуват, ще ви донесат още един запис. И с това наградите не приключват – следете hicomm.bg за повече информация.

HiEnd Content Product Awards се осъществяват с любезното съдействие на Philips.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мега тц

    0 0 Отговор
    Все едно да питате "искате ли отрова в луксозна опаковка без пари" - Не, не искаме

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мега тц":

    А защо ползваш компютър, австралопитек такъв?