Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 13:22 3 538 1

Нов хибрид между автомобил и мотоциклет

  • campagna-
  • v13r-
  • harley-davidson-
  • kawasaki-
  • t-rex
Канадската компания Campagna е добре известна на феновете на бързата езда с творението си T-REX, представляващо триколка и оборудвано с 1.4-литров двигател от Kawasaki с мощност 197 к.с.
 
Сега марката Campagna пусна в продажба нов хибрид между автомобил и мотоциклет, който е обозначен с индекса V13R. Интересното при него е, че триколесното превозно средство е оборудвано с двигател от Harley-Davidson.
 
Агрегатът Liquid-cooled Revolution е двуцилиндров V-образен, като цилиндрите са разположени под ъгъл 60 градуса. Мощността е 122 к.с., но предвид олекотената конструкция хибридът притежава доста добри динамични характеристики.
 
Максималната скорост на Campagna V13R е почти 200 км/ч, а стандартното упражнение за ускорение от 0 до 100 км/ч става за 5.6 секунди. Двигателят от Harley-Davidson работи съвместно с петстепенна секвенциална скоростна кутия.
 
Двуместната триколка е открита и притежава и задна скорост. Външността й определено се забелязва, но и не е никак евтина. Продажбите в САЩ стартираха с базова цена от $47 999, а тиражът е ограничен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пръдлив

    0 0 Отговор
    Нещо като нищо