Last news in Fakti

17 Март, 2012 13:13 10 259 3

Каравана за офроуд

  • каравана-
  • moby1-
  • офроуд

Малките каравани тип "сълза" са изключително популярни през 30-те години на миналия век в Америка преди да ги изместят грамадните "къщи на колела". Днешните цени на горивата обаче са на път да ги върнат отново на мода.

Moby1 е именно традиционна "сълза", но изработена със съвременни материали. Освен това миниатюрната каравана е идаеална за приключения в природата, тъй като е лека, здрава и се справя безпроблемно с пресечен терен.

Най-бруталната модификация XTR разполага с допълнителна тента, умивалник с топла вода, външен душ, климатик, слънчени батерии, портативна тоалетна и генератор. Пружинното окачване с ход 13 см е независимо.

Всички версии на Moby1 могат да се оборудват с всевъзможни допълнителни екстри по желание на купувача. XTR струва $15 500, но има и по-евтини модификации. Базовият модел C2, който тежи само 136 кг и може да се тегли дори с мотоциклет, излиза $5 500.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 prost

    0 0 Отговор
    super qka djadja
  • 2 караванинг

    0 0 Отговор
    Защо караванчето XTR с най-многото екстри да е
    "най-брутално" бе,Георги?!
    И кое му е точно "бруталното",че аз съм май малко
    недосетлив-"помогни"ми!
  • 3 петя монкова

    0 0 Отговор
    supotoere samo za izlet s semeistv