Last news in Fakti

20 Юли, 2012 13:28 2 663 0

Британски съд задължи Apple да рекламира Samsung

  • apple-
  • samsung-
  • ipad-
  • galaxy tab

 

По информация на телевизиония канал BloombergTV британският съд е излязъл с решение по спора между враждуващите компании Apple и Samsung. Ще припомним, че американската компания обвини публично корейците в плагиатство и по-конкретно в копиране на дизайна на техния таблет iPad.
 
Съдът в Англия обаче е на мнение, че корейците не са копирали "ябълковия" таблет и постанови Apple публично да заяви, че продуктът на Samsung е различен и не копира таблета iPad. Това заявление трябва да стои минимум шест месеца на интернет страницата на американската фирма.
 
Освен това от Apple са задължени да го публикуват в различни тиражни вестници и списания, докато не възстановят предишната репутация на продуктите Samsung. Ще припомни, че решението на съда идва след опита на Apple да спре продажбите на Galaxy Tab за пазарите в САЩ и Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА