Last news in Fakti

2 Юни, 2020 11:47 8 055 5

Ново водно забавление на цена от... $10 000!

  • сърф-
  • джет-
  • електричество
Ново водно забавление на цена от... $10 000! - 1

Въпреки режима на самоизолация, лятото идва, а това означава, че все повече хора ще започнат да се забавляват по плажовете. И по този повод имаме една високотехнологична новина - YuJet представи нов сърф. Електрически!

YuJet Surfer има задвижване с водна струя (подобно на това на джетовете), може да ускори до 39 км/ч и може да измине разстояние с едно зареждане от 25 км. Това не е толкова важно, защото едва ли има вероятност да карате този борд до работа, затова друга информация е много по-интересна - иновацията има достатъчно ток за 40 минути забавление.

В същото време батериите тук са сменяеми - слагате нова и влизате пак във водата. Устройството се управлява с помощта на дистанционното управление, което трябва да държите в ръката си. Единственото, което натъжава, е цената. YuJet Surfer се продава за 9 999 щатски долара.

Ново водно забавление на цена от...  000!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джапанката

    10 0 Отговор
    споко,нека го барнат китайчетата и скоро ще го има с 50-60% помалко

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "джапанката":

    То е ново само за експертите от Факти. Вече няколко години има такива...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Yu jet

    3 1 Отговор
    Тоя уиджет омеква ли като му свърши батерията

    Коментиран от #5

  • 5 Добруджанец

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Yu jet":

    Голем смех...