Last news in Fakti

9 Ноември, 2012 11:07 3 899 1

Часовник в стил Iron Man

  • iron man-
  • tokyoflash-
  • часовник

Компанията Tokyoflash пусна в продажба доста необичаен модел ръчен часовник. Дизайнът е изработен в стил, заимстван от костюма на супер героя Тони Старк от лентата Iron Man. Разгадаването на точния час изглежда сложна задача, но се оказва, че въобще не е така.

"Стрелките" за час и минути всъщност са изобразени на кръгла скала, на която отметката навътре показва часа, а тази, сочеща навън - минутите. Нестандартният ръчен часовник е достъпен в три цветови варианта - сребрист, черен и винено червен. Цената на часовника на Iron Man е $149.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    На TOKYOFLASH всичките им часовници са такива, вижте им в сайта, супер красиви и адски странни :) Един приятел има техен часовник и никога не мога да разбера как да позная колко е часът :Д