Last news in Fakti

19 Август, 2021 16:34 3 602 5

Dell представи първия си преносим монитор

  • dell-
  • преносим монтиор

Екранът е с диагонал от 14 инча и прилича на лаптоп без клавиатура

Dell представи първия си преносим монитор - 1
Снимки: Dell

Dell анонсира първия си преносим монитор, който ще дебютира официално в целия свят на 31 август тази година. Дисплеят е с диагонал от 14 инча, а конфигурацията напомня доста на тази при лаптопите, без допълнителната клавиатура, разбира се.

Dell представи първия си преносим монитор

Екранът е с резолюция от 1080p и разчита на LED подсветка с IPS панел. Честотата на опресняване е 60Hz и време за реакция от 6мс. Дисплеят се свързва чрез USB Type-C порт и може да служи като втори дисплей за лаптоп или друго устройство.

Dell представи първия си преносим монитор

Цялостния дизайн на монитора залага на тънки рамки в страничната и горната част, докато в долната част виждаме по-широка основа с логото на DELL. В задната част е вградена и стойка с регулируем ъгъл между 10 и 90 градуса.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    10 0 Отговор
    Аз непреносим монитор не съм виждал.

    Коментиран от #3

  • 2 Jeep

    7 1 Отговор
    И кaкъв е cмиcълa? Диcплей c бaтерия, нa вcеки тaблет aко cе добaви видео вход ще прaви cъщото. Aз от телефонa без проблем пуcкaм cнимки и клипове нa телевизорa през домaшнaтa мрежa. Къде е иновaциятa тук? Вcе едно дa зaкaчa един юпиеc нa 50 инчовия телевизор и той дa cтaне мобилен.
  • 3 Рубинът

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "мъка":

    беше непреносим. Сигурно е ставал и за монитор.
  • 4 Качествено

    2 2 Отговор
    Делл са надежни и нямат нисък клас на компонентите а само среден и висок. Имал съм монитор делл и компютърни компоненти от марката и не съм имал проблем даже препоръчвам. Издръжливи и качествени са продуктите им.
  • 5 Малката муха

    0 1 Отговор
    Никъде не е споменато, че има батерия. Освен това, пише че се свързва към лаптоп или РС с USB кабел. Какво му е мобилното? И на кого му трябва втори монитор само 14"?